Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγγλία-Γερμανία: <> των γερμανικών αρχών στους φιλάθλους που θέλουν να ταξιδέψουν στην Αγγλία

Share

Οι γερμανικές αρχές προτείνουν στους φιλάθλους των <<πάντσερ>> να μην κάνουν το ταξίδι προς την Αγγλία, λόγο της εξάπλωσης του κορονοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Αγγλία και Γερμανία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Γουέμπλει την ερχόμενη Τρίτη(29/06,19.00) για την φάση των 16, στο μεγαλύτερο ματς μέχρι τώρα στο Euro 2020.

Όπως είναι φυσικό αρκετοί γερμανοί φιλάθλοι θέλουν να βρεθούν στο νησί, ώστε να στηρίξουν του παίκτες του Γιοακίμ Λέβ, απέναντι στα τρία λιοντάρια.

Ωστόσο οι γερμανικές αρχές συμβούλευουν του γερμανούς φιλάθλους να αναβάλλουν το ταξίδι του στην Αγγλία, λόγο της εξάπλωσης του ιού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Από επιδημιολογική άποψη δεν μου φαίνεται καλή ιδέα», δήλωσε ο πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Εμβολιασμών, Τόμας Μέρτενς, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Schwabische Zeitung».

Για να παρακολουθήσει κάποιος το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο «Γουέμπλεϊ», ένας φίλαθλος θα έπρεπε να έχει αρνητικό PCR πριν από το ταξίδι και στη συνέχεια να υποβληθεί σε καραντίνα πέντε ημερών στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια του οποίου θα έπρεπε να παρουσιάσει άλλα δύο αρνητικά τεστ, πριν μπορέσει να έχει πρόσβαση στο γήπεδο.

Επιμέλεια: Μιχάλςη Λυτρίβης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *