Type to search

ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ενίσχυση με την φουνταριστή Ξενάκη ο Ολυμπιακός

Share

Ό Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτησης της Έλενας Ξενάκη, προχωρρώντας έτσι σε μια πολύ δύνατη μεταγραφική κίνηση, για τα ελληνικά δεδομένα του πόλο. 

Ό Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση της φουνταριστής Έλενας Ξενάκη, σε μια πολύ δυνατή κίνηση, με στόχο μια πολύ καλή πορεία στην φετινή Ευρωλίγκα.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: 

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Έλενα Ξενάκη. Η Ελληνίδα διεθνής, που θεωρείται εκ των κορυφαίων φουνταριστών στον κόσμο, (ημ. γέννησης 5/7/1997) υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και εντάσσεται στο ρόστερ της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου μας.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Έλενα Ξενάκη ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα σε μια ομάδα της οποίας οι στόχοι είναι οι ψηλότεροι δυνατοί. Ο Ολυμπιακός έχει στις τάξεις του την συντριπτική πλειοψηφία της εθνικής ομάδας και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Είναι o εν ενέργεια πρωταθλητής Ευρώπης και αυτό, σε συνδυασμό με το νεανικό σύνολο της ομάδας, θέτει πολύ ψηλά τον πήχη για τα επόμενα χρόνια όσον αφορά την διεκδίκηση του ευρωπαϊκού τροπαίου. Από την πλευρά μου ήθελα να είμαι μέρος αυτού του εξαιρετικού πρότζεκτ και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να κατακτήσει τρόπαια και να φανώ αντάξια των προσδοκιών. Θεωρώ μεγάλη τιμή για εμένα ως αθλήτρια το να με διεκδικεί ο πρωταθλητής Ευρώπης και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Κουντούρη και τον προπονητή κ. Χάρη Παυλίδη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».

Επιμέλεια: Μιχάλης Λυτρίβης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *