Type to search

Κεντρική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο η παραχώρηση Σα, Σεμέδο και Καμαρά

Share

Πωλητήριο έχει βάλει ο Ολυμπιακός σε τρεις βασικούς παίκτες του, τους Σα, Σεμέδο και Μαντί Καμαρά, με την συνολική κοστολόγηση των τριών παικτών να ξεπερνά τα  40 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ολυμπιακός προτίθεται να πουλήσει ή να παραχωρήσει τρία βασικά στελέχη της 11άδας του. Ρούμπεν Σεμέδο, Ζοσέ Σα, και Μαντί Καμαρά είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση με την ομάδα του Πειραιά να αξιώνει σε ένα καλό deal με τους υποψήφιους “μνηστήρες”. Η κοστολόγηση των τριών παικτών ξεπερνά συνολικά τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Η κάθε περίπτωση έχει διαφορετικές απαιτήσεις και ήδη οι πρώτες ομάδες έχουν κάνει την “κρούση” τους για να τούς αποκτήσουν.

Όσον αφορά στον Ρούμπεν Σεμέδο, δημοσιεύματα του πορτογαλικού τύπου τις προηγούμενες ημέρες, έκαναν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Πόρτο για την απόκτησή του. Μάλιστα, ανέφεραν χαρακτηριστικά πως ο Σεμέδο αποτελεί την πρώτη επιλογή του προπονητή της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο παίκτης κοστολογείται περίπου στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η πανδημία και η δύσκολη χρονιά του παίκτη, έχουν φέρει κάποια εμπόδια σχετικά με μία επικείμενη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Ζοσέ Σα έχει μπει στο στόχαστρο της αγγλικής Γουλβς με το deal να ανέρρχεται περίπου στα 12 εκατομμύρια ευρώ. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας των “ερυθρολεύκων” είναι πολύ πιθανό να μεταβεί στο νησί ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Παρόλο που ο Ολυμπιακός επιθυμεί ένα deal της τάξεως των 15 εκ. ευρώ, φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από την συμφωνία των 12 εκατομμυρίων.

Τέλος, στο θέμα του Μαντί Καμαρά, δεν υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον από κάποια ομάδα επίσημα, ωστόσο ο Ολυμπιακός κοστολογεί τον παίκτη στα 25 εκατομμύρια ευρώ, καθώς πρόκειται ένα ποσό ιδανικό για έναν τόσο έμπειρο και καλό χαφ. Στον Πειραιά ευελπιστούν πως το deal που θα προχωρήσουν για την παραχώρηση του παίκτη θα πρέπει να ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ, καθώς ο Καμαρά είναι ένας αρκετά χαρισματικός παίκτης τριών θέσεων  και με αγωνιστική ποιότητα.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν και με την μεταγραφική περίοδο να είναι ενεργή, το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις σχετικά με την διάθεση των τριών παικτών, οι οποίοι συνολικά κοστολογούνται περί τα  42 εκατομμύρια ευρώ.

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *