Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Άλισον για τον πατέρα του: “Εύχομαι να ήταν εδώ να με δει”

Share

Συναισθηματικά φορτισμένος και με την πρώτη σκέψη στον πατέρα του, μίλησε ο Άλισον για το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Γουέστ Μπρομ.

Το νικητήριο γκολ της Λίβερπουλ απέναντι στην Γουέστ Μπρομ δεν είχε μόνο αγωνιστικό πρόσημο, αλλά άγγιξε και μία ανθρώπινη πλευρά στον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Ο Άλισον Μπέκερ, ο τερματοφύλακας που διαμόρφωσε το 2-1 στο 95ο λεπτό με την πρώτη(!) του επαφή με την μπάλα στην απέναντι εστία, όχι μόνο χάρισε χαμόγελα στην ομάδα του για την διεκδίκηση -πλέον- της τέταρτης θέσης, αλλά έκανε περήφανο, όπως δήλωσε, τον πατέρα του που τον βλέπει…από ψηλά.

Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ έχασε τον πατέρα του από πνιγμό σε νερά της πατρίδας του και σε ηλικία 57 ετών, στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου και το γκολ που σημείωσε θέλησε να το αφιερώσει σε εκείνον.

«Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Παίζω ποδόσφαιρο από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, μαζί με τον πατέρα μου. Εύχομαι να ήταν εδώ και να με δει, αλλά είμαι σίγουρος ότι με είδε από ψηλά με τον Θεό στο πλευρό του και πανηγυρίζει για μένα», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Άλισον και πρόσθεσε: «Είναι ένα γκολ για την οικογένειά μου, για τους συμπαίκτες μου. Κάποιες φορές παλεύουμε σκληρά και απλά τα πράγματα δεν έρχονται όπως θα θέλουμε. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος από όσο είμαι τώρα».

 

Επιμέλεια: Σταυρούλα Μουστακάτου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *