Type to search

Κεντρική ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το restart της Μπαρτσελόνα: Μέχρι και 14 παίκτες προς πώληση!

Share

Ένα γενικό…restart φαίνεται να ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα ενόψει της νέας χρονιάς και ο σχεδιασμός ξεκινά με την πώληση εώς και 14 παικτών από το υπάρχον ρόστερ.

Με τις όποιες ελπίδες (άλλωστε πεθαίνουν τελευταίες) απομένουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η φετινή σεζόν δεν εξελίσσεται όπως, πιθανότατα, να είχαν όλοι στο μυαλό τους και στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα ξεκινούν ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά της Λα Λίγκα. Η διοίκηση παρουσιάζεται αποφασισμένη να δημιουργήσει ξανά μία πρωταγωνιστική ομάδα και μετά την δεδομένη απόκτηση του Σέρχιο Αγουέρο και και του Έρικ Γκαρθία, προχωρά στο να…αδειάσει θέσεις για νέα πρόσωπα.

Τόσο ο προπονητής, Ρόναλντ Κούμαν, όσο και παίκτες “πρώτης γραμμής” όπως οι Νέτο, Ουμτίτι, Φίρπο Μπρέθγουεϊτ, Κουτίνιο, Πιάνιτς, Ματέους Ερνάντες και Νέτο, βρίσκονται σύμφωνα με την “Mundo Deportivo” ανάμεσα σε εκείνους που έχουν αβέβαιο μέλλον στους “μπλαουγκράνα”.

Με τον τρόπο αυτόν, το να πωληθούν δηλαδή οι…μισοί από το υπάρχον δυναμικό της ομάδας, θεωρείται από τον Τζουάν Λαπόρτα ότι θα γεμίσουν τα ταμεία της Μπαρτσελόνα, ώστε να αναζητήσει τους ποδοσφαιριστές που θα την ανεβάσουν επίπεδο την ερχόμενη χρονιά και θα θέσουν τον πήχη ξανά στους τίτλους.

Τα ονόματα που ακούγονται πολύ ως οι επόμενοι μεταγραφικοί στόχοι τους είναι εκείνα των Μέμφις Ντεπάι και Τζίνι Βαϊνάλντουμ.

 

Επιμέλεια: Σταυρούλα Μουστακάτου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *