Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντόρτμουντ: Ο ξέφρενος πανηγυρισμός του Χαάλαντ απο τις εξέδρες στο γκολ του Σάντσο.

Share

Ο Έρικ Χαάλαντ παρακολούθησε την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Λειψία απο τις εξέδρες λόγω του τραυματισμού του, και όπως κατέγραψε η κάμερα έζησε αρκετά έντονα το παιχνίδι κάτι που αποτυπώθηκε και, στο ξέσπασμα του στο γκόλ του Σάντσο. 

Ντόρτμουντ και Λειψία διασταύρωσαν τα ξίφη τους το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλαίσιο της 32η αγωνιστικής της Bundesliga με νικήτες του γηπεδούχους με σκορ 3-2 έπειτα απο ένα χορταστικό παιχνίδι.

Οι Βεστφαλοί κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 αλλά οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα, πρίν έρθει ο Σάντσο στο 87′ να χαρίσει ενα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του στην μάχη της 4άδας.

Ο Έρικ Χαάλαντ δεν μπορούσε να βοήθησει την ομάδα του σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, και έτσι αρκεστηκέ στο να παρακολούθησει το παιχνίδι απο τις εξέδρες, καταφέρνοντας να κλεψεί την παράσταση εξαιτίας του πάθους με το οποίο ζούσε τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

Το πάθος ξεχείλισε και κατάφερε να αποτυπωθεί απο την παρακάμερα του αγώνα στην φάση του 3-2 όταν ο Σάντσο κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας τον Νορβηγό στάρ να πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λυτρίβης.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *