Type to search

Κεντρική ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάμπλο Γκαρσία: “Κύπελλο, δεύτερη θέση και θα δούμε αν συνεχίσω…”

Share

Ερωτηματικά διεγείρει η απάντηση του Πάμπλο Γκαρσία σχετικά με το  μέλλον του στον “δικέφαλο” σε πρόσφατη συνέντευξη, στην οποία μιλά για τους στόχους της σεζόν, αλλά και την ζωή του στην Θεσσαλονίκη.

Εκτενής και με πολλά πεδία “ανάγνωσης” ήταν η συνέντευξη του προπονητή του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, σε εφημερίδα της Παμπλόνα που ανήκει η ισπανική Οσασούνα. Τοποθετήθηκε για διαφορετικά θέματα, εκφράζοντας την αγάπη του ίδιου και της οικογένειάς του για την Ελλάδα, όσα εισπράττει από τους φίλους της ομάδας, ενώ στάθηκε στο “ακατανόητο” VAR και την συνέχειά του στον πάγκο την επόμενη σεζόν.

Άφησε, λοιπόν, ανοιχτό το ενδεχόμενο παρουσίας του και τη νέα χρονιά στον πάγκο του “Δικέφαλου του Βορρά”, βάζοντας και όρια στους φετινούς στόχους που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του Κυπέλλου και της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος.

Ένα μέρος της συνέντευξης στο “Diario De Navarra”:

Για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη: «Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε χαρούμενοι εδώ. Η ζωή είναι περισσότερο περίπλοκη τώρα με την πανδημία, αλλά δεν πρέπει να παραπονιόμαστε. Νιώθω αγάπη και αυτό είναι σημαντικό. Προσαρμοστήκαμε καλά στην ελληνική καθημερινότητα».

Για τους στόχους της φετινής σεζόν: «Θέλουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο και να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια θα σκεφτούμε τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν. Ας δούμε αν θα μου επιτραπεί να χτίσω την ομάδα που θέλω, έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο σήμερα…».

Για το VAR στην Ελλάδα: «Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Βλέπεις μία εικόνα και μετά βλέπεις κάτι άλλο. Νομίζω ότι υπάρχει σύγχυση στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Δεν είναι κατανοητό όλο αυτό. Εκείνο που δεν μου αρέσει είναι πως χρειάζεται αρκετός χρόνος για να λάβουν τις αποφάσεις τους οι διαιτητές. Πρέπει να γίνει πιο γρήγορο. Πρέπει να υπάρξει άμεση ενημέρωση από το VAR για αν υπάρχει ένα πέναλτι ή ένα χέρι. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και πρέπει να το συνηθίσουμε».

Για το ενδεχόμενο να γίνει προπονητής στην Οσασούνα: «Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι να κάνω καλά τη δουλειά μου εδώ (στον ΠΑΟΚ). Επιτρέψτε μου να το κάνω, λίγη υπομονή. Η Οσασούνα είναι στην καρδιά μου. Το σημαντικό είναι να είσαι καλός προπονητής και αργότερα θα εξετάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν».

 

Σταυρούλα Μουστακάτου

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *