Type to search

Κεντρική ΤΕΝΝΙΣ

Ώρα προημιτελικών στο Βελιγράδι!

Share

Η εντός έδρας εμφάνιση του Τζόκοβιτς, και το ντέρμπυ Κραίνοβιτς-Μπερρεττίνι ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα…

Το τουρνουά της ATP επιπέδου 250 στο Βελιγράδι έφτασε στην ημέρα των 4 προημιτελικών. Πρώτοι στο κεντρικό court μπήκαν Φίλιπ Κραίνοβιτς κ’ Ματτέο Μπερρεττίνι στο πιο σπουδαίο ματς της ημέρας, με τον Ιταλό οριακό φαβορί. Ο Κραίνοβιτς δυσκολεύτηκε απέναντι στον Τραβάλια στον 1ο γύρο, και αμέσως μετά απέκλεισε και τον συμπατριώτη του, Νίκολα Μιλόγιεβιτς για να φτάσει ως εδώ. Ο Μπερρεττίνι προσπαθεί να επανέλθει μετά τον τραυματισμό του τον Φλεβάρη και έβγαλε εκτός τον ‘χωματά’ Μάρκο Τσεκινάτο.

ATP 250 Belgrade: The Main draw. Novak Djokovic and Matteo Berrettini the  top two seeds. Travaglia

Η συνέχεια περιλαμβάνει την αναμέτρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Μιονμίρ Κεσμάνοβιτς. Η συγκεκριμένη θα είναι η πρώτη συνάντηση τους, και δεδομένα αναμένεται ένα θεαματικό παιχνίδι. Και οι δύο δεν αντιμετώπισαν ζητήματα στους προηγούμενους γύρους.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τα ματς Καράτσεφ-Μάγκερ και Ντάνιελ-Ντελμπόνις. Όσον αφορά τον πρώτο προημιτελικό ο Ιταλός προέρχεται από τα προκριματικά, ενώ η μεγάλη έκπληξη της χρονιάς, Καράτσεφ, πέρασε δύσκολες στιγμές χθές κόντρα στον Μπέντενε. Τέλος, ο Τάρο Ντάνιελ έκανε την έκπληξη ενάντια στον πολύπειρο Μίλλμαν, ενώ ο Ντελμπόνις άφησε εκτός τον Σέρβο Λάγιοβιτς.

 

Αναλυτικά:

Center Court, 14:00
QF (5) Country Flag Filip Krajinovic VS (2) Country Flag H2H
Ακολουθεί:
QF (1) Country Flag Novak Djokovic VS (8) Country Flag H2H
;Όχι πριν τις 18:00
QF (LL) Country Flag Taro Daniel VS Country Flag H2H
Ακολουθεί:
QF (3) Country Flag Aslan Karatsev VS (Q) Country Flag

Ηλίας Σιαφάκας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *