Type to search

Κεντρική ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Δίχως Σένκεφελντ/Μαουρίσιο για το ‘διπλό’ απόψε το ‘τριφύλλι’

Share

Το τρίποντο της νίκης θα επιδιώξει να πάρει απόψε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ (21:30, Novasports 1HD), ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες του για την έξοδο στην Ευρώπη, στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 5η αγωνιστική των play off της Superleague.

Οι πράσινοι βρίσκονται στην 5η θέση με 49 πόντους και θα προσπαθήσουν να…’μιμηθούν’ τη μεγάλη νίκη που είχαν πετύχει εκτός έδρας στο ίδιο γήπεδο κατά τη διάρκεια της κανονικής διάρκειας. Η Ένωση βρίσκεται ακριβώς από πάνω και το +5, επομένως το θετικό αποτέλεσμα είναι αδιαπραγμάτευτο στην προσπάθεια του τριφυλλιού για επιστροφή στην Ευρώπη μετά το 2017.

Ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση, με τον Λάζλο Μπόλονι να μην υπολιγίζει σε Μπαρτ Σένκεφελντ και Τάσο Χατζηγιοβάνη. Αμφότεροι, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στη χθεσινή προόνηση, και τα ονόματα τους δεν ήταν στην αποστολή του αγώνα. Επίσης, εκτός θα είναι και ο Μαουρίσιο λόγω της κόκκινης στο ματς με τον Άρη, Το πρόγραμμα  της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολλό κ’ Καμπετσής.

Η πιο πιθανή ενδεκάδα φαίνεται να περιλαμβάνει τον Διούδη κάτω από την εστία, με Χουάνκαρ στα αριστερά και Μολλό στα δεξιά της αμυντικής γραμμής. Πούγγουρας κ’ Βέλεθ θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Τα κουκιά μοιάζουν μετρημένα στο κέντρο με Nιας, Σανκαρέ και Αλεξανδρόπουλος, ενώ στην επίθεση επικρατέστεροι είναι Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ πίσω από τον σέντερ φορ Μακέντα. Στην τελευταία προπόνηση ο Ρουμάνος δοκίμασε στα ‘φτερά’ του 4-3-3 και τον Ιωαννίδη με τon Ενγκμπακοτό, οι οποίοι δικεδικούν θέση.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ολλανδός Χίλγκερ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Χόνιγκ, Μπλουέμνικ και τέταρτο τον Φωτιά. Στο VAR θα είναι ο επίσης Ολλανδός Μάνσοτ και AVAR θα είναι ο κ. Καλαμπόκης.

Ηλίας Σιαφάκας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *