Type to search

Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ

Περιστέρι- Λάρισα:Η ΑΣΕΑΔ δίεταξε την επανάληψη του αγώνα!

Share

Η ΑΣΕΑΔ διέταξε την επανάληψη του αγώνα Περιστέρι-Λάρισα που είχε πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου, με την Λάρισα να δικαιώνεται από την προσφυγή της.

Η ομάδα της Λάρισας, έπειτα από την προσφυγή που είχε καταθέσει μετά τον αγώνα με το Περιστέρι στις 19/12/20, δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ.

Η εν λόγω απόφαση πάρθηκε μετά από 4 μήνες, με την Θεσσαλική ομάδα να έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την ομάδα του Περιστερίου, προσδοκώντας ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Υπενθυμίζεται πως στον εν λόγω αγώνα, η Λάρισα είχε ηττηθεί από το Περιστέρι με 82-78, καθώς είχε προσμετρήσει λανθασμένα για δύο πόντους, μία βολή του Βασιλόπουλου, λόγω της παρεμβολής του Γουέμπ.

Με την κανονική περίοδο να ολοκληρώνεται την Μεγάλη Τετάρτη, ο ΕΣΑΚΕ, καλείται να τοποθετήσει “εμβόλιμα” το παιχνίδι, ωστόσο θα πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Οι αλλαγές στα ρόστερ αλλά και στους προπονητές των δύο ομάδων είναι γεγονός το οποίο ενδεχομένως να αλλάξει τις ισορροπίες του επαναληπτικού αγώνα.

Σε περίπτωση νίκης της Λάρισας, οι ελπίδες για πρόκριση στα Play-offs δεν θα είναι “όνειρο απατηλό”, ωστόσο για τους “Περιστεριώτες” ενδεχομένως να επηρεαστεί η βαθμολογική κατάταξή τους.

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *