Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Τα συγχαρητήρια της ΑΕΚ στο Χιμένεθ (pic)

Share

Με τον δικό της τρόπο θέλησε να συγχαρεί τον Μανόλο Χιμένεθ η ΑΕΚ, με αφορμή τις 67 νίκες σε 114 αγώνες, αριθμός που τον κατατάσσει στην 3η θέση των προπονητών της ιστορίας της “Ένωσης”.

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στη μάχη του ΟΑΚΑ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την 4η αγωνιστική των Playoffs της Super League 1 και εκμεταλλευόμενη την εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη, έκανε το μεγάλο βήμα για να κατακτήσει το ένα από τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στα προκριματικά του Conference League.

Η νίκη κόντρα στους Αρκάδες ήταν ιδιαίτερη, εκτός της βαθμολογικής συγκομιδής, και για τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έφτασε τις 67 νίκες στη θητεία του στην “Ένωση”, ξεπερνώντας τον Φράντισεκ Φάντρονκ. Η διοίκηση του συλλόγου θέλησε να συγχαρεί για αυτό το κατόρθωμα τον Ισπανό τεχνικό μέσω των social media της.

Η ανάρτηση των “κιτρινόμαυρων” αναφέρει τα εξής:

«Στην τέταρτη θητεία του στον πάγκο της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ έγινε ο τρίτος προπονητής σε αριθμό αγώνων στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Μετά το 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης ο Ισπανός τεχνικός ανέβηκε στην τρίτη θέση από πλευράς νικών στην ιστορία της ομάδας μας στην Α’ Εθνική ξεπερνώντας με 67 νίκες σε 114 αγώνες πρωταθλήματος τον μεγάλο Φράντισεκ Φάντρονκ!

Συγχαρητήρια, Μανόλο»!

▶Στην τέταρτη θητεία του στον πάγκο της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ έγινε ο τρίτος προπονητής σε αριθμό αγώνων στον…

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *