Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ

Νέες “βολές” Αυγενάκη κατά Βασιλακόπουλου

Share

Ο Λευτέρης Αυγενάκης εξαπέλυσε νέα βέλη κατά του προέδρου της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι:

«Η συμπεριφορά του είναι παράλογη. Είναι μία προσωπικότητα που έχει ταυτιστεί με το ελληνικό μπάσκετ, αλλά οδηγεί τόσο χαμηλά το άθλημα”. “Είναι ώρα να καταλάβει ότι κάνει ζημιά και παίρνει στο λαιμό του δεκάδες σωματεία και αθλητές. Ο καθένας κρίνεται και το Υπουργείο Αθλητισμού είναι εδώ να προφυλάξει τη νομιμότητα και την τάξη»

Για τα νέα πρόσωπα στα διοικητικά συμβούλια μέσα από τις εκλογικές διαδικασίες ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι «νίκησε ο αθλητισμός» και στάθηκε στο ότι η ανανέωση σε επίπεδο προέδρων φτάνει στο 83%, καθώς και στο γεγονός ότι, από τα 188 νέα μέλη των Δ.Σ., τα 58 είναι Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές, καθώς και 67 γυναίκες. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι για πρώτη φορά υπάρχει εκπρόσωπος αθλητών ως τακτικό μέλος με δικαίωμα ψήφου.

«Ο οργανωμένος αθλητισμός σταδιακά ανοίγει με πρωτόκολλα πολύ αυστηρά που τηρούνται. Στη χθεσινή διάσκεψη, αλλά και στις υπό εξέλιξη συναντήσεις, βρίσκεται στο επίκεντρο το πλάνο για ασφαλή επανεκκίνηση, με δεδομένο ότι η πιστή εφαρμογή των μέτρων έχει φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα», υπογράμμισε ο κ. Αυγενάκης, μιλώντας για τάξη και πειθαρχία που συγκράτησαν τα κρούσματα στον αθλητισμό, με εξαίρεση το ανδρικό ομαδικό άθλημα που ξέφυγαν, όπως είπε.

«Θέση μας είναι ότι χρήματα ενόψει εκλογών δεν δίνονται, καθώς προτεραιότητά μας είναι να καταλήξουν στον αθλητή» τόνισε ακόμη ο Λευτέρης Αυγενάκης.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *