Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Λευτέρης Ματσούκας: “Το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα το μυστικό της επιτυχίας”

Share

Ο Ιωνικός σημείωσε μεγάλη εκτός έδρας νίκη(2-1) το περασμένο Σάββατο κόντρα στο Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League 2, με τον Λευτέρη Ματσούκα να είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών για την ομάδα της Νίκαιας. Ο 31χρονος έμπειρος επιθετικός, ο οποίος ήταν η “χρυσή” αλλαγή του Δημήτρη Σπανού, πέρασε στο παιχνίδι στο 56′ και μετά από μόλις 1 λεπτό και 20 δεύτερα  ισοφάρισε για την ομάδα του(58′) βάζοντας τις βάσεις για το μεγάλο διπλό. Με αυτή τη νίκη μάλιστα, ο Ιωνικός αποσπάστηκε στο +8 από Λεβαδειακό και Ξάνθη και βρίσκεται πλέον με το ένα πόδι στη Super League.

Ο σκόρερ λοιπόν του πρώτου τέρματος , Λευτέρης Ματσούκας μίλησε στο Sportreview και τον Ιπποκράτη Φινδάνη για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και το όνειρό του να αγωνιστεί ξανά στην μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

-Για τη νίκη στη Λειβαδιά και το πώς ένιωσε για το πρώτο του γκολ φέτος: ” Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπου δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά το γκολ της ισοφάρισης ανεβήκαμε και φτάσαμε σε μια σπουδαία νίκη. Σίγουρα ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα που σκόραρα, το έψαχνα καιρό και είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να μου να επιτύχει τον στόχο της”.

-Για το μυστικό της πετυχημένης πορείας του Ιωνικού στο πρωτάθλημα: ” Θεωρώ ότι είναι το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και η αγάπη που υπάρχει μεταξύ μας. Είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι πως εδώ είναι το σπίτι σου”.

-Για την παρθενική του συμμετοχή στη Super League τη σεζόν 2007-2008 και τη φιλοδοξία του να αγωνιστεί ξανά στα μεγάλα σαλόνια: “Αναμφίβολα, είναι μέσα στα όνειρα και τους στόχους μου να αγωνιστώ ξανά στην μεγάλη κατηγορία όπως και για όλους τους ποδοσφαιριστές. Το ντεμπούτο μου με την φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στην Ξάνθη ήταν από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας μου.”

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

 

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *