Type to search

ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χετάφε 0-0 Ρεάλ Μαδρίτης: Κόλλησε και έχασε έδαφος – Ξανά στο -3!

Share

Η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τα σπουδαία αποτελέσματα με Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα, έμεινε στο 0-0 με τη Χετάφε (18/04) στη 33η αγωνιστική της La Liga. Έχασε σημαντικό έδαφος στη διεκδίκηση του τίτλου, μένοντας στο -3 από την κορυφή!

Μπορεί η νίκη της Ρεάλ στο «κλάσικο», σε συνδυασμό με τους χαμένους βαθμούς της Ατλέτικο, να την ξαναέβαλαν στο κυνήγι του τίτλου την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά το 0-0 με τη Χετάφε στο «Αλφόνσο Πέρεθ», μοιάζει τεράστιο «πισωγύρισμα».

Ο Ζινεντίν Ζιντάν διάλεξε να ξεκουράσει τους βασικούς του ποδοσφαιριστές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στις ρεζέρβες, κάτι που δεν απέδωσε «καρπούς». Η «άσημη» Χετάφε, προσγείωσε απότομα τη «βασίλισσα», που θα μπορούσε να είχε μπει σε μεγαλύτερους μπελάδες, αν ο Έντερ Μιλιτάο, δεν ήταν σε τόσο «καλό βράδυ».

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Μαριάνο Ντίαθ, που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις όσες ευκαιρίες του δόθηκαν. Στη μία φάση που το κατόρθωσε, είδε τον VAR να το ακυρώνει ως οφσάιντ, γεγονός που σήκωσε αντιδράσεις. Σε εξαιρετική μέρα για ακόμα ένα παιχνίδι και ο Τιμπό Κουρτουά, που αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα στο να μην έχει σκορ η αναμέτρηση.

 

Οι εντεκάδες των δύο ομάδων

Χετάφε: Σόρια, Νιομ, Ντακονάμ, Τιμόρ, Ολιβέρα, Αλενιά (76′ Σουάρες), Μακσίμοβιτς, Αράμπαρι, Κουκουρέγια, Ουνάλ (90′ Μιράντα), Μάτα (65′ Άνχελ)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Οντριοθόλα, Μιλιτάο, Τσουστ, Μαρσέλο, Μόντριτς, Ίσκο, Ροντρίγκο (65′ Μπλάνκο, Ασένσιο (78′ Αρίμπας), Βινίσιους, Ντίαθ (65′ Μπενζεμά)

 

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 33ης αγωνιστικής

Κυριακή 18 Απριλίου

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Σεβίλλη 1-2

Οσασούνα – Έλτσε 2-0

Αλαβές – Ουέσκα 1-0

Ατλέτικο – Έιμπαρ 5-0

Μπέτις – Βαλένθια 2-2

Κάδιθ – Θέλτα 0-0

Χετάφε – Ρεάλ 0-0

Λεβάντε – Βιγιαρεάλ 1-5

 

Τετάρτη 28 Απριλίου

Αθλέτικ – Βαγιαδολίδ (20:00)

 

Πέμπτη 29 Απριλίου

Μπαρτσελόνα – Γρανάδα (20:00)

 

Φάνης Τσοκανάς

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *