Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

Ναπόλι – Ίντερ 1-1: Σταμάτησε το τρένο των πρωτοπόρων η ομάδα του Γκατούζο

Share

Νάπολι και Ίντερ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, στο Ντιέγκο Μαραντόνα. Με την ισοπαλία αυτή η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, έβαλε φρένο στο σερί 11 νικών των ” Νερατζούρι ”.

Με τον βαθμο που κέρδισαν πάντως οι φιλοξενούμενοι σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες και απέναντι σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του Καμπιονάτο, έχουν διαφορά ασφαλείας 9 πόντων από τη συμπολίτισσα Μίλαν με επτά ματς να απομένουν για το φινάλε της Serie A, με τους παρτενοπέι από την πλευρά τους να πλησιάζουν στους δύο πόντους την 4η Γιουβέντους.

Στο πρώτο μέρος, είδαμε την Νάπολι να έχει μια ελαφριά υπεροχή και να ανοίγει το σκορ με τον πλέον ασυνήθιστο τρόπο, όταν έπειτα από μία καραμπόλα Χαντάνοβιτς και Ντε Βράι, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της Ίντερ, στο 36′.

Η πρωτοπόρος όμως αντέδρασε σχετικά γρήγορα, όταν στις αρχές της επανάληψης και έπειτα από κόρνερ, ο Έριξεν με τρομερό σουτ νίκησε τον Μέρετ και έγραψε το 1-1. Στη συνέχεια του αγώνα, είδαμε μοιρασμένο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές ευκαιρίες αλλά καμία το γκολ της νίκης.

 

ΝΑΠΟΛΙ: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Ρούι, Ρουίθ (91′ Μπακαγιόκο), Ντέμε, Πολιτάνο (91′ Χισάι), Ζιελίνσκι (88′ Έλμας), Ινσίνιε, Οσιμέν (74′ Μέρτενς)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Χακίμι, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Έρικσεν (84′ Γκαλιαρντίνι), Νταρμιάν (69′ Πέρισιτς), Λουκακού, Μαρτίνες (75′ Σάντσες)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *