Type to search

ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης: « Τριάρα ξανά η Ένωση! »

Share

Νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 3-1 στην 4η αγωνιστική των πλέι οφ και πλέον η ‘Ένωση βρίσκεται τρίτη στον βαθμολογικό πίνακα της Superleague διατηρώντας ακέραιες τις πιθανότητες για Ευρώπη.

Η ΑΕΚ έδειξε ότι μπορεί να ελπίζει για Ευρώπη στην σημερινή αναμέτρηση με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ, σημειώνοντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της μετά τις κακές εμφανίσεις των προηγούμενων εβδομάδων. Από την αρχή του παιχνιδιού οι Κιτρινόμαυροι ήταν καλύτεροι στην δημιουργία φάσεων, ενώ οι Αρκάδες είχαν κλειστεί στην περιοχή τους. Μετά από μία καλή συνεργασία των Μάνταλου-Γαλανόπουλου ήρθε και το γκολ για την Ένωση. Στο 39ο λεπτό ο Πέτρος Μάνταλος με ένα γύρισμα στην μικρή περιοχή, έστρωσε στον Κώστα Γαλανόπουλο ο οποίος άνοιξε το σκορ. Δύο μόλις λεπτά αργότερα, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, βρήκε την λύση και απάντησε με ένα όμορφο γκολ του Αντριάν Ριέρα (41’). Με την είσοδο των ομάδων από τα αποδυτήρια, ο ρυθμός ήταν πιο αργός. Η ΑΕΚ είχε μία καλή ευκαιρία στο 63’ με εξίσου καλή την επέμβαση του Παπαδόπουλου. Ο Αστέρας θα μπορούσε, με το φανταστικό σουτ του Ινγκλέσιας που αν είχε βρει δίχτυα και όχι δοκάρι, να αλλάξει τελείως την εικόνα του παιχνιδιού. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πίεζε συνεχώς και έψαχνε το προβάδισμα. Η εξιλέωση ήρθε με το γκολ του Έλντερ Λόπες στο 85ο λεπτό ξανά με ασίστ του Μάνταλου. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με κάθετη πάσα του Ολιβέιρα, ο Χρήστος Αλμπάνης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με σκορ 3-1.

 

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Κρίστισιτς (84’ Κοσίδης), Γαλανόπουλος (63’ Σιμάνσκι), Γκαρσία, Μάνταλος, Ολιβέιρα, Ανσαριφάρντ (53’ Αλμπάνης)

 

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Σουάρεζ, Καστάνιο (89’ Χριστόπουλος), Αλβαρεζ, Μουνάφο, Βαλιέντε (89’ Αλί Μπαμπά), Τιλίκα (88’ Κρέσπι), Ριέρα (76’ Γκόμεζ), Σίτο (61’ Ιγκλέσιας), Μπαράλες

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *