Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ligue 2: Προπονητής τερματοφυλάκων έπαιξε σε αγώνα και κράτησε το μηδέν!

Share

Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη 2η κατηγορία του Γαλλικού πρωταθλήματος, καθώς ο προπονητής τερματοφυλάκων της Σαμπλί αγωνίστηκε στο ματς απέναντι στην Αμιάν.

Η Σαμπλί υποδέχτηκε στην έδρα της, την Αμιάν για τη 33η αγωνιστική της Ligue 2. Οι γηπεδούχοι κατέβηκαν στον αγώνα μόνο με έναν τερματοφύλακα, καθώς τόσο ο βασικός κίπερ Σιμόν Ποντεντέμε, όσο και οι νεαροί Κιλιάν Λε Ρόι και Βίκτορ Γκασμάν ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του αγώνα έτυχε ένα απρόοπτο για τη Σαμπλί. Ο Σαβιέ Πινοτό δεν μπορούσε να συνεχίσει και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, και αφού δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος τερματοφύλακας, στον αγώνα πέρασε ο προπονητής τερματοφυλάκων Βενσάν Πλαντέ.

Ο Βενσάν Πλαντέ έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και 4 χρόνια, όμως για κάθε ενδεχόμενο έχει κρατήσει ενεργό το ερασιτεχνικό του δελτίο. Αυτός ήταν και ο λόγος που μπόρεσε να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι ο Πλαντέ κράτησε το μηδέν για την ομάδα του σε όλο το 2ο ημίχρονο, με την Σαμπλί να επικρατεί τελικά της Αμιάν με σκορ 2-0.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *