Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

6η αγωνιστική Football League ΠΑΕ Ρόδος 2020 – ΠΑΕ Αιγάλεω 1931: Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι

Share

Πηγή:https://www.dimokratiki.gr/14-04-2021/football-league-noritera-to-a-s-rodos-aigaleo/

Η δεύτερη μέρα της 6η αγωνιστικής της Football League  ξεκινάει με την Π.Α.Ε Ρόδος να φιλοξενεί στις 14.30 την Π.Α.Ε Αιγάλεω 1931 την Π.Α.Ε Αιγάλεω για τον Νότιο Όμιλο στις 19.30 στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «Διαγόρας» με τηλεοπτική κάλυψη από την Ερτ-3.

Οι 18 αγωνιστικές είναι λίγες…

Στις 27 Μαρτίου ξεκίνησε η Football League (πρώην Γ εθνική) με τις ομάδες να προσπαθούν να προσαρμοστούν καθώς η πανδημία στέρησε από τις ομάδες να ξεκινήσουνε προπονήσεις από την αρχή της χρονιάς έτσι ώστε να βρούν αγωνιστικό ρυθμό.

Κώστας Βελιτζέλος (Π.Α.Ε Ρόδος 2020): «Στόχος της ομάδας από το καλοκαίρι. ήταν να είναι πρωταγωνιστική»

Πηγή: https://www.thenewspaper.gr/2019/02/12/neos-proponitis-ston-g-s-almyroy-o-kostas-velitzelos/

Οπως δήλωσε μεταξύ άλλων σε τοπικό κανάλι του Γιώργου Κατσίκα «Ματιές των σπορ» ο προπονητής των «Ροδιτών» Κώστας Βελιτζέλος πως η ομάδα από το καλοκαίρι που ξεκίνησε η προετοιμασία είχε στόχους πρωταγωνιστή.

Όμως «από τότε μέχρι τώρα έχουν μεσολαβήσει αρκετές αλλαγές στο ράστερ κατά κύριο λόγο γιατί τα παιδιά που είχαμε με παραστάσεις και με ικανότητες, παίζοντας η παραπάνω κατηγορία ήταν λογικό και εύλογο να αποχωρήσουν»

Καταλήγοντας πως η αμάδα δεν αλλάζει στόχο που είναι η άνοδος και πως «έχει διαφοροποιηθεί με σημαντικό αριθμό παιχτών να έχει αλλάξει.. είναι μια εντελώς καινούργια ομάδα και η προσπάθεια που γίνεται είναι πολύ μεγάλη»

Η άνοδος είναι στο πλάνο για αυτό στόχο της είναι να πάρει την δεύτερη  νίκη της ύστερα από το 3-2 μέσα στην Καλλιθέα. Η ομάδα παραμένει αήττητη από την αρχή της χρόνιας με τέσσερα παιχνίδια να λήγουν ισόπαλα (0-0 με την Επισκοπή εκτός 1-1 με την Νίκη Bόλου εντός, 0-0 εκτός με τον Αστέρα Βλαχιώτη και 0-0 με την Καλαμάτα εντός). Η ομάδα του Βελιτζέλου βρίσκεται στην 5η θέση με 7 βαθμούς

Αποστόλης Χαραλαμπίδης (Π.Α.Ε Aιγάλεω 1931): «Τα παιχνίδια είναι όλα δύσκολα δεν υπάρχει εύκολο αντίπαλος»

Aπο την πλευρά του Αποστόλη Χαραμπίδη, ο οποίος ανέλαβε ως προπόνητης μόλις στις 6 Απριλίου, και ενώ αποχώρησε από την ομάδα των Α.Ο Τρικάλων αντικαθιστώντας τον Θωμά Γράφα (3 Mαρτίου 2021 τρεις ημέρες μετά την ήττα της ομάδας από τον Ιαλυσό Ρόδου με 0-2 εντός έδρας) είναι μόλις το τρίτο παιχνίδι του στην ομάδα.

Ο προπονητής δήλωσε ακόμα στο soccerlive πως «Οι ομάδες ακόμα δεν έχουν φορμαριστεί γιατί έτσι μπήκαν οι ομάδες τονίζοντας πως όλα τα παιχνίδια κρύβουν δυσκολίες. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς». Ετσι θα πάμε και στην Ρόδο να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς. H ομάδα μετρά μόλις δυο νίκες με Νίκη Βόλου εντός έδρας με 1-2 και Ένωση Ασπροπύργου 1-0 εντός έδρας και τρεις ήττες με Ιαλυσό 2-0 εντός έδρας, Σαντορίνη 1-0 εκτός έδρας και Επισκοπή εντός έδρας με 1-3. Η ομάδα του Χαραλαμπίδη βρίσκεται στην 7η θέση με 6 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν πολλές απουσίες

Σύμφωνα με την 12sports η 20αδα της Ρόδου αποτελείται από

Τερματοφύλακες: Βαγγέλης Πίτκα, Αλέξανδρο Αθανασόπουλο

Αμυντικοί: Στέργιος Καψάλης, Αντώνης Καραγιώργης, Διονύσης  Μακρυδημήτρης, Όργκεστ Σουλάι, Στέφανος Μαρτσάκης, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, Κωνταντίνος Νικολόπουλος, Γιάννης Πεχλιβανόπουλος

Μέσοι: Κέβιν Χίσι, Βασίλης Μπαξεβάνος, Γιώργος Δελαπόρτας,

Ριττάκο, Μαρτίν Λίχτι, Τιβέριου Σερέντιους, Αλέξανδρος Αρναρέλλης,

Γιώργος Βουργουντζής, Γκονζάλο Ριτάκο

Επιθετικοί: Ανδρέας Τσίπρας, Βαγγέλης Μακρής

Ενώ το Aιγάλεω ενδέχεται να ταξιδέψει με την ίδια αποστολή όπως με την επισκοπή με μοναδικούς απόντες τον Θοδωρή Παπουτσογιανόπουλο (ρίξη πρόσθιων χιαστών και Δημήτρης Σκαφιδάς (μυϊκός τραυματισμός). Η 20αδα της ομάδας είναι:

Τερματοφύλακες: Nίκος Φυλακτός, Γιώργος Σικαλιάς

Αμυντικοί: Αντώνης Αναστασίου,Παναγιώτης Βλάχος, Λεωνίδας Κασνέστης, Παύλος Λάσκαρης, Γιώργος Μαγκάκης, Χαράλαμπος Οικονομόπουλος, Άγγελος Τασιούλης

Μέσοι: Ηλίας Τσιλιγκίρης, Πολ Γουερέ, Άγγελος Χαντί, Δημήτρης Μαχαίρας,Γιάννης Μπρουλάκης, Νίκος Τσουπάνος, Κώστας Τσιτσάρης, Γιώργος Σταματάκης, Άγγελος Πινιώτης, Οκάν Σουλεϊμάν

Επιθετικοί: Γιώργος Μπαρμπαρούσης

Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας) Βοηθοί: Οικονόμου Σπ. (Αχαΐας), Καραθανάσης (Αν. Αττικής), 4ος διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης)

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *