Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσσι: «Πολύ ξεχωριστό να είσαι αρχηγός αυτής της ομάδας»

Share

Ο Λιονέλ Μέσσι αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα του να είναι ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα.

Ο Λιονέλ Μέσσι πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο ως αρχηγός της Μπαρτσελόνα, ενώ αναγορεύτηκε και σε πολυτιμότερο παίκτη του τελικού απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπου πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα συνολικά γκολ της ομάδας του.

Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο κανάλι της διοργάνωσης και τόνισε το πόσο ιδιαίτερα νιώθει που είναι αρχηγός της Μπαρτσελόνα: «Ήταν μια πολύ σκληρή διοργάνωση, ενώ υπήρχαν πολλά παιχνίδια που υποφέραμε. Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις έναν τίτλο, πολύ χαρούμενος για αυτήν την ομάδα που άξιζε να γευτεί αυτή τη χαρά. Είναι πολύ ξεχωριστό να είμαι ο αρχηγός αυτού του συλλόγου, όπου είμαι όλη μου τη ζωή, είναι ένα πολύ ξεχωριστό Κύπελλο».

Επεσήμανε επίσης πως η ομάδα έχει μπροστά της και το πρωτάθλημα, σε μια σεζόν διαφορετική από τις άλλες: «Είναι πολύ σπάνιο να κερδίζεις έναν τίτλο και να μην μπορείς να το γιορτάσεις με τους φιλάθλους ή με την οικογένεια σου. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς και το να είμαστε σε θέση να γιορτάσουμε αυτόν τον τίτλο και να πάμε για τη Λα Λίγκα είναι πολύ σημαντικό. Είναι μια μεταβατική χρονιά για εμάς, με πολλούς νέους παίκτες, η ομάδα έγινε ισχυρότερη. Σήμερα πήραμε αυτό το τίτλο και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε και το πρωτάθλημα».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *