Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Βόλος – Πας Γιάννινα : 1-1 Δεν αγ”Χ”ώθηκε κανείς

Share

 Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, ο Βόλος δεν απέκτησε προβάδισμα μετά το κυριαρχικό πρώτο ημίχρονο που έκανε κόντρα στον Πας και οι δύο ομάδες έμειναν στο Χ μέχρι το τέλος.

 

Ο Βόλος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Πας Γιάννινα το απόγευμα του Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την 4η αγωνιστική των Paly outs.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά τον αγώνα, είχαν την πρώτη τους ευκαιρία μόλις στο πρώτο λεπτό και προηγήθηκαν 3 λεπτά αργότερα με τον Σάντσες να εκτελεί με το κεφάλι ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Η ομάδα της Μαγνησίας συνέχισε έχοντας το πόδι πατημένο στο γκάζι και μέχρι το δωδέκατο λεπτό είχαν δύο δοκάρια με τους Περέα και Νίνη.

Στο 29΄ λεπτό ο Λιάσος  εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του Κλέϊμαν από το μακρινό σουτ του Κάστρο και έτσι οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν κόντρα στη ροή του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες δεν έδειξαν διατεθειμένες να κυνηγήσουν το ροζ φύλλο αγώνα. Δεν δημιουργήθηκε κάποια αξιόλογη τελική προσπάθεια και το ισόπαλο αποτέλεσμα παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Κομβικό σημείο τα δύο δοκάρια που δεν ανέβασαν το προβάδισμα για τον Βόλο, ενώ θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει από νωρίς την σεμνή τελετή.

Οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ παρέμειναν αήττητοι στα Play outs και την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύουν στη Αθήνα για να αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” έχει μπροστά του τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό για μία θέση στον τελικό του Κυπέλλου στις 27 Απριλίου.

 

Ο Βόλος ξεκίνησαν με 4-2-3-1 και τους: : Κλέιμαν – Ντεντάκη, Μήτογλου, Σάντσες (Μπαρτόλιο 60΄), Φεράρι – Ριένστρα, Μπαριέντος (Κιάκος 86΄) – Κρητικό (Μπάλλας 82΄), Νίνη, Ρενάτο – Περέα

Ο Πας ξεκίνησε με τους : με 3-5-2 και τους: Χουτεσιώτη – Πανουργιά (Σάλιακας 46΄), Παντελάκη, Εραμούσπε – Πήλιο, Οικονομόπουλο, Κάστρο (Ντομίνγκεθ 69΄), Λιάσο, Καρτάλη (Γροσδάνης 69΄) – Μπρένερ (Λώλης 69΄), Παμλίδη (Δούμτσης 88΄).

 

Παναγιώτης Μπινιάρης

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *