Type to search

ΒΟΛΕΪ

Φίλιππος Βέροιας – ΠΑΟΚ : 3-1 Ο “μέγας” Φίλιππος άφησε εκτός τελικού τον “δικέφαλο” του Βορρά

Share

Ο Φίλιππος Βέροιας παρουσίασε ένα εντυπωσιακό πρόσωπο στον πρώτο ημιτελικό για το Λίγκ Καπ κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον αιφνιδίασε και τον πέταξε εκτός τελικού με 3-1.

Η ομάδα της Ημαθίας, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση ειδικά στο κομμάτι της  υποδοχής και σόκαρε τον ΠΑΟΚ , ο οποίος θα  τελειώσει τη σεζόν του στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος της Volley League και εκτός τελικού Λίγκ Καπ, που ήταν ένας μεγάλος στόχος.

Από την πλευρά των θριαμβευτών και την ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα , είχαν τρομερή απόδοση οι  Γιώργος Τζιουμάκας, Εντουάρντο και Μαυροβουνιώτης. Καθοριστικός στην εξέλιξη του ημιτελικού υπήρξε και ο Προύσαλης, ο οποίος μοίρασε το παιχνίδι υποδειγματικά .Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, φάνηκε να μην έχει αποθέματα ενέργειας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβασε την απόδοσή της μετά το 2-0 του Φίλιππου, αλλά όπως φάνηκε και από την εξέλιξη του ματς ήταν πια αργά.

Ο Φίλιππος θα διεκδικήσει το τρόπαιο στον μεγάλο τελικό  του 10ου Λίγκ Καπ το βράδυ της Κυριακής απέναντι στο νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Φοίνικα Σύρου.

.

Παναγιώτης Μπινιάρης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *