Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Παναθηναϊκός: Οριστικά εκτός οι Σένκεφελντ-Χατζηγιοβάνης

Share

Τις υπηρεσίες του Μπαρτ Σένκεφελντ και του Τάσου Χατζηγιοβάνη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών θα στερηθεί από τον κρίσιμο αγώνα με τον Άρη (18/04, 15:00) ο Παναθηναϊκός.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την 4η αγωνιστική των playoffs της Σούπερ Λίγκας, με τον Λάζλο Μπόλονι να ανακοινώνει παράλληλα την αποστολή για τη δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση. Η σημερινή (17/04) προπόνηση  περιλάμβανε  προθέρμανση, αμυντική τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά η αποστολή των “πρασίνων”:

Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Όσον αφορά το βασικό σχήμα του “τριφυλλιού” για τον αγώνα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο Μπόλονι έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει το Νιάς στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Βέλεθ, άμα τη ελεύσει του Σανκαρέ στην βασική ενδεκάδα. Ο Αλεξανδρόπουλος αναμένεται να επιστρέψει στο κέντρο της ομάδας, ενώ τη θέση του Χατζηγιοβάνη θα λάβει πιθανότατα ο Αϊτόρ, ο οποίος έχει δείξει ότι έχει μπει πλέον στο κλίμα της ομάδας.

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *