Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ροναλντίνιο: Τίτλοι τέλους για την εξάμηνη δικαστική περιπέτειά του

Share

Απελευθέρωση για τον Βραζιλιάνο θρύλο έπειτα από 6 μήνες στενής παρακολούθησης.

Αίσιο τέλος έλαβε η περιπέτεια του μαέστρου των 4 γραμμών, Ροναλντίο, ο οποίος με την παρουσία του στις δικαστικές αίθουσες της Παραγουάης τη Δευτέρα επιχείρησε να ανασκευάσει τις κατηγορίες περί χρησιμοποίησης πλαστών διαβατηρίων.

Συγκεκριμένα, τα αδέρφια Ροναλντίνιο εν αγνοία τους προσπάθησαν να εισέλθουν τον περασμένο Μάρτη στην Παραγουάη με πλαστά έγγραφα «πους τους δόθηκαν από έναν τοπικό χορηγό κατά την προσγείωση», σύμφωνα με τους ισχυρισμούς ενός εκ των δικηγόρων τους. Η προσωρινή φυλάκιση διάρκειας 32 ημερών τον Απρίλιο οδήγησε σε κατ’ οίκον περιορισμό των δύο αδερφών σε σουίτες πολυτελούς ξενοδοχείου στο Asuncion, κατά τα μέσα ενημέρωσης της Νότιας Αμερικής.

Πρόστιμο 152.000 λιρών αλλά και ένα επαναπατρισμό.. με όρους φιλοδώρησε το δικαστήριο της Παραγουάης τον Βραζιλιάνο άσσο και τον αδερφό του Ρομπέρτο Ντε Άσσις, ο οποίος οδηγήθηκε σε δέσμευση τήρησης ποινικού μητρώου στην Παραγουάη αλλά και συχνή επικοινωνία με τις αρχές για τα προσεχή δύο χρόνια.

«Δεν υπάρχει ένδειξη ότι έχει προσωπικά χαρακτηριστικά ή εγκληματική συμπεριφορά που… θα έθετε σε κίνδυνο την κοινωνία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 40χρονος δικηγόρος των αδερφών Ροναλντίνιο.

Επιμέλεια: Χρύσα Μπάτου

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *