Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

Κόντε: “Θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί”

Share

Για τον προσεχή αγώνα της Ίντερ με τη Νάπολι μίλησε ο τεχνικός της ομάδας του Μιλάνου, Αντόνιο Κόντε, τονίζοντας την επικινδυνότητα του αγώνα, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον αυριανό (18/04) του αντίπαλο, Τζενάρο Γκατούζο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των “νερατζούρι”:

“Θα είναι ένα δύσκολο ματς και γνωρίζετε πως πάντα βάζω την Νάπολι μεταξύ των δύο-τριών ομάδων που θα δώσουν στο τέλος μάχη για το σκουντέτο. Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός και θα είναι ένα δύσκολο τεστ για εμάς.Γ Η Νάπολι έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην Serie A και στην αρχή της σεζόν τους είχα μεταξύ των φαβορί για το σκουντέτο. Ο Ρίνο κάνει καλή δουλειά αλλά όπως ξέρετε, ο προπονητής είναι ο πρώτος που δέχεται κριτική όταν δεν έρχονται τα αποτελεσμάτα. Ούτε για μένα είναι εύκολη η σεζόν”,

Για την πρώτη θέση της Ίντερ: “Δεν θα πρέπει να πέσουμε στην παγίδα να θεωρήσουμε το πρωτάθλημα δεδομένο, επειδή δεν το έχουμε πάρει ακόμα. Ξέρουμε τις θυσίες που έχουμε κάνει για να βρεθούμε σε αυτή τη θέση αλλά θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να συνειδητοποίησουμε ότι υπάρχουν ακόμα μερικά βήματα που πρέπει να γίνουν για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα”.

Για τον Κουλιμπαλί δήλωσε: “Είναι ένας από τους δύο, τρεις κορυφαίους αμυντικούς στον κόσμο και ήθελα να τον πάρω στην Τσέλσι ενώ έχει βελτιωθεί αρκετά από τότε. Θα είναι ενδιαφέρουσα η κόντρα του με τον Λουκακού αλλά και οι δύο ομάδες θα πρέπει να δουλέψουν ομαδικά για να δημιουργήσουν καταστάσεις για γκολ”.

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *