Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΟΦΗ-Ατρόμητος 1-1: “Χ”αμένος ο ΟΦΗ

Share

ΟΦΗ και Ατρόμητος αναμετρήθηκαν στο Γεντί Κουλέ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των Playouts με τον αγώνα να λήγει ισόπαλο 1-1.

 

Ο ΟΦΗ με το πέναλτι του Ντε Γκούζμαν κρατούσε στα χέρια του νίκη- μισή παραμονή! Στο 93΄ η γιορτή χάλασε με την κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου και το 1-1 του Ατρομήτου έβαλε  φωτιά στην μάχη της παραμονής

Στο ξεκίνημα του ματς οι Περιστεριώτες  μπήκαν πιο δυνατά και είχαν τις φάσεις όμως ο Βάντερμαν κράτησε το μηδέν.Η πρώτη τελική για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια ήρθε στο 30ο λεπτό με κεφαλιά του Διαμαντή με την μπάλα όμως να περνάει άουτ. Ένα λεπτό πριν την λήξη του πρώτου μέρους ο Μουνίθ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το γκολ όμως να ακυρώνεται σωστά μετά απο χρήση Var για οφσάιντ. Μετά την ανάπαυλα οι Κρητικοί θα ανοίξουν το σκορ (68′) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντε Γκουζμάν. Στα τελευταία λεπτά ο Σάββας Παντελίδης έκανε αλλαγές φορτώνοντας την επίθεση και με την ομάδα του να πιέζει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ισοφάρισε στο 93ο λεπτό.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο χαμός της παραμονής συνεχίζεται με τον ΟΦΗ να πηγαίνει στους 25 βαθμούς στο +2 δηλαδή απο την Λάρισα και την θέση των μπαράζ υποβιβασμού έχοντας όμως αγώνα παραπάνω. Πιο ασφαλής ο Ατρόμητος στους 30.

 

Που κρίθηκε το ματς:Ο Ουές μπήκε στο 61′ αντί του Σολίς. Στη φάση του 90’+3′ είχε γυρίσει πίσω για να βοηθήσει στην άμυνα, αλλά είναι αυτός που τελικά χάνει τον Λάζαρο. Δεν κατάφερε να διώξει μετά τη σέντρα του Ραμπέγιο, ο Χριστοδουλόπουλος τον νίκησε στον αέρα και σκόραρε.

MVP: Μπόι Βάτερμαν. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ  με καίριες και εντυπωιακές επεμβάσεις “κράτησε” την εστία του ανέπαφη σε πολλές περιπτώσεις ωστόσο η αδράνεια της άμυνας του τον πρόδωσε στα τελευταία λεπτά του αγώνα

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης (87′ Βαφέας), Βούρος, Διαμαντής, Κοροβέσης (61′ Στάρτζεον), Μεγιάδο, Σακόρ, Ντε Γκούζμαν, Σαρδινέρο (72′ Γρίβας), Σολίς (61′ Ουές), Γιάννου (60′ Λυμπεράκης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο (78′ Τομάσεβιτς), Σάλομον, Νάτσος (71′ Χριστοδουλόπουλος), Ούμπιδες (84′ Ραμπέγιο), Μουνίθ (84′ Εντομβόγι), Γιακουμάκης (71′ Κωτσόπουλος), Μανούσος.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *