Type to search

ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πόλο Γυναικών: Άνετη επικράτηση για Ολυμπιακό

Share

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 23-3 του Ρεθύμνου, σημειώνοντας την 11η νίκη του σε ισάριθμους αγώνες.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη διατήρησε το απόλυτο νικών στο φετινό πρωτάθλημα κερδίζοντας εύκολα την ομάδα της Κρήτης, στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο του Πειραιά στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής προκειμένου να διευκολυνθεί στις μετακινήσεις της η κρητική ομάδα. Οι «ερυθρόλευκες» είχαν την ευκαιρία να «ζεσταθούν» εν όψει του μεγάλου τους στόχου που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της φετινής ευρωλίγκας στο Final Four που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου και 1 Μαϊου στην Βουδαπέστη. Εκεί όπου ο πρωταθλητής Ελλάδας θα κληθεί ν΄αντιμετωπίσει την ουγγρική Ούιπεστ.

Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν και την Κυριακή 18/4, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί την ΝΕ Πατρών και το Ρέθυμνο να φιλοξενείται από την Βουλιαγμένη, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Τα  οκτάλεπτα:0-6,1-7,2-5,0-5

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ε.Πλευρίτου 3, Μ. Πλευρίτου 3, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου 1 ,Αβραμίδου 1, Σιούτη 1, Χαλδαίου 3, Β. Πλευρίτου 2,Τσουκαλά 1, Τριχά 2, Δουρέκα, Τορνάρου, Μυριοκεφαλιτάκη 3.

ΝΟ Ρεθύμνης (Βασίλης Κουνδουράκης) : Καραγιάννη, Μαλλιαρού, Νυκτάρη, Κυριακάκη 2, Γαβαλά,Τσιουγκρή, Φραγγελάκη, Λαμπαθάκη, Λιμπιτάκη, Χρυσοβέργη, Παναγιωτάκη 1.

 

Μιχάλης Παυλόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *