Type to search

ΓΙΟΥΡΟ ΚΑΠ ΜΠΑΣΚΕΤ

Προμηθέας: Θετικός στο ενδεχόμενο εγγυημένου συμβολαίου

Share

Τις εξελίξεις γύρω από την αλλαγή πλάνου του Eurocup και την ενδεχόμενη μετατροπή του σε μία κλειστή λίγκα τύπου Euroleague παρακολουθούν στον Προμηθέα Πατρών, δείχνοντας θετικοί σε μία τέτοια αλλαγή.

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι και το φετινό καλοκαίρι οι εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μπορεί η Euroleague να βρίσκεται σε τρικυμία μετά και τη συνάντηση των “επτά”, με κύριο θέμα το οικονομικό και τον τρόπο λειτουργίας της διοργάνωσης υπό τις οδηγίες του Τζόρντι Μπερτομέου, φαίνεται όμως έχει πέσει βάρος, πλέον, και στο Eurocup, προκειμένου να αυξηθεί το ενδιαφέρον και στη δεύτερη διοργάνωση του ισχύοντος καθεστώτος.

Μετά την αποκάλυψη πως οι άνθρωποι που τρέχουν ως διοργάνωση το Eurocup, έχουν σαν σκέψη τη μετατροπή του format στα πρότυπα της Euroleague και πως έχει προταθεί εγγυημένο συμβόλαιο στη Βίρτους Μπολόνια, στον Προμηθέα περιμένουν τις εξελίξεις. Μάλιστα, στον Προμηθέα έχει γίνει ήδη πρόταση προκειμένου να βρίσκεται ανάμεσα στις 13 ομάδες που θα έχουν εγγυημένο συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει αυτόματα πως αλλάζουν τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, με δεδομένο πως θα υπάρχουν περισσότεροι αγώνες, διαφορετικά τηλεοπτικά δεδομένα, ενώ θα αυξηθούν και τα έσοδα από τα εισιτήρια (όταν ανοίξουν ξανά τα γήπεδα).

Στον Προμηθέα βλέπουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και κυρίως θετικά τις εξελίξεις γύρω από το Eurocup και περιμένουν τις επίσημες ενημερώσεις.

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *