Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Άρης: Εκτός για το ματς με τον Παναθηναϊκό ο Γκάμα

Share

Με απουσίες θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον Παναθηναϊκό στο Απόστολος Νικολαίδης για την 4η αγωνιστική πλέυ οφ της Σούπερ Λιγκ.

Οι “κίτρινοι” δεν θα έχουν στις υπηρεσίες τους, Γκάμα, Μπεναλουάν, Μπρούνο Φελίπε και Κάτσε.

Ο Μπρούνο Γκάμα δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, καθώς δεν επανήλθε πλήρως μετά τον τραυματισμό του, όπως και ο Μπρούνο Φελίπε, ενώ για μια ακόμη αγωνιστική ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κάτσε και Μπεναλουάν, που προέρχονται από τραυματισμό.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν σήμερα (17/04) την προετοιμασία τους και το απόγευμα θα ταξιδέψουν για Αθήνα με στόχο τους τρεις πόντους και τη διατήρηση της 2ης θέσης στο βαθμολογικό πίνακα.

Η αποστολή της ομάδας μας (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι (18/04) στο «Απόστολος Νικολαϊδης» (15:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Jeggo, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης, Μαρμαρίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Bruno Gama, Bruno Felipe και οι Ergys Kace, Yohan Benalouane (αμφότεροι προέρχονται από τραυματισμό).

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *