Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

“Θέλει ηγετικό ρόλο ο Λαπροβίτολα”

Share

Στην αποκάλυψη πως ο Νίκολας Λαπροβίτολα έχει σε προτεραιότητα το ρόλο που θα του δοθεί για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του προέβη η ισπανική Mundo Deportivo.

Τους τελευταίους αγώνες με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να δώσει τους προσεχείς μήνες ο Νίκολας Λαπροβίτολα. Ο Αργεντινός point guard έχει συμβόλαιο με τους Μαδριλένους που ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και δεν πρόκειται να επέλθει ανανέωση, μιας και τόσο ο ίδιος ο παίκτης δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα τους στους “μερένχες”, όσο και οι Μαδριλένοι, οι οποίοι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πιέρια Χένρι, προκειμένου να αναλάβει το ρόλο του δημιουργού της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με την ισπανική Mundo Deportivo, ο Λαπροβίτολα θα εξετάσει τις προτάσεις που θα φτάσουν στα χέρια του, όμως προτεραιότητα για τον ίδιο έχει ο ρόλος που θα του δοθεί, κάτι το οποίο αποτελεί και ένα μίνι-πλεονέκτημα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αναζητά από… πέρυσι έναν point guard ηγέτη.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Λαπροβίτολα θα ήθελε να ενταχθεί σε μία ομάδα που θα αναλάβει ηγετικό ρόλο. Έχει μία ιδιαίτερη προσωπικότητα. Χρειάζεται το κατάλληλο περιβάλλον, έναν δεσμό που δεν είναι πάντα εύκολος να δημιουργηθεί. Όταν νιώθει εμπιστοσύνη, είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους καλύτερους play maker στην Ευρώπη».

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *