Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

“Ολυμπιακός και Μακάμπι για Ουόκαπ”

Share

Την περίπτωση του Τόμας Ουόκαπ της Ζαλγκίρις φαίνεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, όμως υπάρχει ήδη ζήτηση και από άλλες ομάδες για την περίπτωση του.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν, μετά και το φινάλε της regular season της Euroleague και άπαντες, πλέον, στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο βρίσκονται σε διαδικασία έναρξης του προγραμματισμού, ενόψει και της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντομάντας Ουρμπόνας, οι Πειραιώτες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Τόμας Ουόκαπ της Ζαλγκίρις. Μάλιστα, ο ίδιος δημοσιογράφος αναφέρει πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει καταθέσει ήδη πρόταση στον Αμερικανό γκαρντ, προκειμένου να τον ντύσει στα “ερυθρόλευκα” από τη νέα σεζόν. Τα πράγματα βέβαια δεν είναι τόσο απλά, μιας και για τον παίκτη ενδιαφέρεται επίσης η Μακάμπι, η οποία επίσης έχει μετουσιώσει το ενδιαφέρον σε πρόταση.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η Ζάλγκιρις θέλει να κρατήσει τον Τόμας Γουόκαπ με νέο συμβόλαιο. Αλλά ο Γουόκαπ έχει προτάσεις από Ολυμπιακό και Μακάμπι. Ο 28χρονος γκαρντ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, αλλά τίποτα δεν είναι κλεισμένο ακόμα, σύντομα όμως θα συμβεί αυτό”.

Ο Ουόκαπ ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Euroleague με τη φανέλα της Ζαλγκίρις, μετρώντας 8,2 πόντους, 4,5 ασίστ 3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 24:09 συμμετοχής

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *