Type to search

ΑΡΗΣ Κεντρική ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Δύσκολα Σένκεφελντ και Γκάμα στη Λεωφόρο

Share

Παναθηναϊκός και Άρης αναμετρούνται αύριο (18/4, 15:00) στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική των play offs της Superleague και όλα δείχνουν πως θα στερηθούν δύο εκ των βασικών τους “όπλων”.

Από την πλευρά του Λάζλο Μπόλονι, ο…πονοκέφαλος είναι αρκετά μεγάλος και αφορά την αμυντική του γραμμή. Ολόκληρη η χρονιά έχει χτιστεί, άλλωστε, στο δυναμικό παιχνίδι του Μπάρτ Σένσκεφελντ που μετρά αρκετά 90λεπτα. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός των “πρασίνων” έχει απουσιάσει σε 4 αναμετρήσεις, οι 3 εκ των οποίων δεν είχαν θετική κατάληξη. Αναμφίβολα αποτελεί μεγάλο πρόβλημα ο τραυματισμός και μένει να δούμε ποιον θα εμπιστευτεί ο προπονητής του τριφυλλιού για να καλύψει τη θέση του.

Ανησυχίες και για τον Άκη Μάντζιο, καθώς οι πιθανότητες για συμμετοχή του Μπρούνο Γκάμα στο παιχνίδι της Αθήνας, μειώνονται δραματικά. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναγκάστηκε να κάνει ξανά θεραπεία προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και θα κριθεί στην σημερινή προπόνηση το αν θα συμπεριληφθεί τελικά στην αποστολή. Βασικός “υποψήφιος” για να τον αντικαταστήσει είναι ο Ματέο Γκαρσία.

Σταυρούλα Μουστακάτου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *