Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

Κιελίνι:« Μακάρι να είχα κι άλλα προβλήματα…σαν τον Κριστιάνο»

Share
Με ειρωνικό τρόπο φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο αρχηγός της Γιουβέντους, Τζιόρτζιο Κιελίνι, όσα δημοσιεύματα χαρακτηρίζουν ως πρόβλημα την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στους «μπιανκονέρι».
Τα σενάρια που κυκλοφορούν πέρι αποχώρησης του Ρονάλντο από τη Γιουβέντους το ερχόμενο καλοκαίρι, κλήθηκε να σχολιάσει ο Κιελίνι. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, έχει συμβόλαιο με τη «Γηραιά Κυρία» ως το 2022, αλλά γίνεται λόγος για πιθανή μεταγραφή του άμεσα, αφού Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάζονται να βολιδοσκοπούν τις προθέσεις του.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα στην Ιταλία ξεφεύγουν από το αγωνιστικό κομμάτι και αναφέρουν πως ο Κριστιάνο θεωρείται πρόβλημα για το κλίμα των αποδυτηρίων της Γιουβέντους. Ο αρχηγός της ομάδας, Τζιόρτζιο Κιελίνι, τοποθετήθηκε επί του θέματος, δηλώνοντας με μια δόση ειρωνίας:

«Αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρείται από πολλούς πρόβλημα, τότε σίγουρα θα ήθελα να έχω πολλά τέτοια προβλήματα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το τι θα μπορούσε να είχε γίνει αν κάναμε κάτι διαφορετικό. Με τα «αν» και τα «γιατί», χάνουμε την προσοχή μας και την συγκέντρωση μας. Πρέπει να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να φτάσουμε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Η Ίντερ έχει απομακρυνθεί αρκετά, αλλά είναι ακόμα εφικτό! Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους».

 

Φάνης Τσοκανάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *