Type to search

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Ομιλία Σπανού στους παίκτες, αυτοσκοπός η νίκη στον Ατρόμητο

Share

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι του Ατρόμητου στο Γεντί Κουλέ με αντίπαλο τον ΟΦΗ, με τον Γιώργο Σπανό να φροντίζει να τονίσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας την σημασία της αναμέτρησης και την ανάγκη αλλαγής της υπάρχουσας εικόνας.

Απογοητευμένος είναι ο Γιώργος Σπανός από την εικόνα του Ατρομήτου το τελευταίο δίμηνο, με τον ισχυρό άνδρα των Περιστεριωτών να προβαίνει σε διάλογο με τους εμπειρότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας, προκειμένου να τους εκφράσει τις σκέψεις του και να τους κάνει να αναζητήσουν με πάθος το τρίποντο στην Κρήτη, σήμερα το μεσημέρι.

Αναλυτικότερα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος έκανε λόγο για ποδοσφαιρικό εγωϊσμό, επισημαίνοντας τους και αναμετρήσεις στις οποίες αν και πάλεψαν ηττήθηκαν. Ζητούμενο είναι να βγάλουν πάθος οι Περιστεριώτες και να επιστρέψουν στις νίκες έπειτα από 10 αποτυχημένες προσπάθειες σε όλες τις διοργανώσεις και το «διπλό» στα Γιάννενα στις 31 Γενάρη, με προπονητή ακόμα τον Νταμίρ Κάναντι.

Τόνισε λοιπόν ότι:

«Θέλω να βγάλετε αντίδραση και ποδοσφαιρικό εγωισμό. Σταματήστε να αδικείτε τους εαυτούς σας. Παίξτε δυνατά, με πάθος και κυρίως συγκεντρωμένα. Δεν γίνεται να έχετε πάρει τέσσερις βαθμούς με τον ΠΑΟΚ, να έχετε κερδίσει Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και να χάσατε, όπως χάσατε από τον Ολυμπιακό και να μην μπορείτε να πάρετε τα παιχνίδια με ομάδες του ίδιου επιπέδου στο φετινό πρωτάθλημα. Περιμένω διαφορετικό πρόσωπο στα ματς που απομένουν, αρχής γενομένης από αυτό με τον ΟΦΗ.»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *