Type to search

Κεντρική ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Premier League: Συνέχεια της 32ης αγωνιστικής με δύο αναμετρήσεις

Share

Mε μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια της 32ης αγωνιστικής της Premier League, με δύο αναμετρήσεις να συγκεντρώνουν τα βλέμματα, ενώ ενδιάμεσα υπάρχει και ο ημιτελικός της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτυ για το Fa Cup.

Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής αναμένεται να ανοίξει στις 14.30 η Νιουκάστλ με την Γουέστ Χαμ του Τζέσι Λίνγκαρντ, με τους φιλοξενούμενους να φιλοδοξούν να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία με ιδανικό στόχο την παραμονή στην τετράδα και την έξοδο στο Champions League.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι, βλέποντας τις Φούλαμ και Γουέστ Μπρομ να ανεβαίνουν και να τους πλησιάζουν σε απόσταση 6 και 8 βαθμών αντίστοιχα, οφείλουν να συνεχίσουν να παλεύουν για την παραμονή τους και να δώσουν συνέχεια στις νίκες, έπειτα από το «διπλό» που πραγματοποίησαν στο «Τερφ Μουρ» επί της Μπέρνλι. Αν άλλωστε κατορθώσουν να «ντουμπλάρουν» τις επικρατήσεις τους, θα το πραγματοποιήσουν για πρώτη φορά το 2021 και για δεύτερη συνολικά στην σεζόν, από τον Νοέμβρη του 2020 και έπειτα.

Όσον αφορά τη δεύτερη αναμέτρηση της Premier League, αυτή τοποθετείται στο «Μολινό», με την Γουλβς να φιλοξενεί την ουραγό Σέφιλντ στις 22.15, η οποία δεν έχει υποβιβαστεί μαθηματικά, αλλά δεν απέχει πολύ πλέον από αυτό. Αντίθετα οι «Λύκοι», αγωνιζόμενοι δίχως ουσιαστικό στόχο, φιλοδοξούν να επικρατήσουν ξανά στην έδρα τους έπειτα από 2 μήνες και να διατηρήσουν την παράδοση που τους θέλει να μην ηττώνται από την Σέφιλντ στην έδρα τους, τα τελευταία 19 χρόνια!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *