Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Α2: Τα βλέμματα στραμμένα στο «ΣΕΦ»

Share
Συνέχεια στην πρωταθληματική του πορεία θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός Β’, που υποδέχεται σήμερα (17/04) τον ανεβασμένο Πανερυθραϊκό στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α2 Μπάσκετ Ανδρών.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις. Ρεπό θα έχουν Καρδίτσα και Απόλλων Πάτρας, που επρόκειτο να αντιμετωπίσουν Αμαλιάδα και Αγρίνιο, τις δύο ομάδες που έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει, βέβαια, είναι η αναμέτρηση Ολυμπιακού-Πανερυθραϊκού. Οι Πειραιώτες αποτελούν το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο, ενώ από την άλλη η ομάδα των βορείων προαστίων, έχει το απόλυτο στην επανέναρξη, με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Τρεις αναμετρήσεις, ακόμα, διεξάγονται εντός Αττικής. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα παιχνίδια: Τρίτων-Παγκράτι, Δάφνη Δαφνίου-Ψυχικό και Αμύντας-Μαρούσι.

Τα «φώτα» θα πέσουν και στο άλλο σπουδαίο ματς της ημέρας, όπου η έτερη διεκδικήτρια της ανόδου, Ελευθερούπολη, ταξιδεύει στο Ναύπλιο. Η ομάδα της Καβάλας θέλει να χτίσει το δικό της νικηφόρο σερί, απέναντι στον Οίακα, που «μπήκε» με ήττα στην επανέναρξη της Α2.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Φίλιππος Βέροιας-Καβάλα, όπου μία από τις δύο ομάδες θα καταγράψει την πρώτη της νίκη για φέτος.

Ακολουθεί αναλυτικά η βαθμολογία και το πρόγραμμα:

Βαθμολογία

1. Παγκράτι 12 (5-2)
2. Καρδίτσα 11 (4-3)
3. Απόλλων Πάτρας 11 (5-1)
4. Ελευθερούπολη 10 (4-2)
5. Ολυμπιακός 9 (4-1)
6. Ψυχικό 8 (3-2)
7. Πανερυθραϊκός 8 (3-2)
8. Μαρούσι 7 (3-1)
9. Τρίτων 7 (2-3)
10. Αμύντας 7 (2-3)
11. Οίαξ 7 (2-3)
12. Δάφνη 7 (1-5)
13. Καβάλα 6 (0-6)
14. Φίλιππος 4 (0-4)

Πρόγραμμα (όλες οι αναμετρήσεις ξεκινούν στις 17:00)

Καβάλα-Φίλιππος Βέροιας
Τρίτων-Παγκράτι
Οίαξ Ναυπλίου-Ελευθερούπολη
Ολυμπιακός-Πανερυθραϊκός
Δάφνη Δαφνίου-Ψυχικό
Αμύντας-Μαρούσι

Φάνης Τσοκανάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *