Type to search

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Super League 1 – Πλέι άουτ: Κρίσιμη αγωνιστική για τους γηπεδούχους, αναλυτικά η βαθμολογία

Share

Την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League 1 ανοίγουν σήμερα (Σάββατο, 17/4) οι τρεις αναμετρήσεις που αφορούν τα πλέι-άουτ, ΟΦΗ-Ατρόμητος, Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης και Βόλος-Πας Γιάννινα.

Μπορεί να ξεκίνησε προτελευταίος στη μάχη των πλέι-άουτ, όμως ο ΟΦΗ με το θετικότατο ξεκίνημα που έχει κάνει σε αυτούς τους τρεις πρώτους αγώνες και τη συγκομιδή των πέντε βαθμών, έχει θέσει γερά τα θεμέλια παραμονής με τη Λάρισα πάντως να απέχει μόλις έναν βαθμό. Οι Κριτικοί κοντράρονται με τον Ατρόμητο και θέλουν, υπερασπιζόμενοι την έδρα τους, να ξεφύγουν ακόμη περισσότερα από τη ζώνη του υποβιβασμού, την ώρα που η ομάδα του Περιστερίου παρόλο που έχει να νικήσει στο πρωτάθλημα από τις 31 Ιανουαρίου, μετρώντας 4 ισοπαλίες και πέντε ήττες στα τελευταία εννέα ματς, δε φαίνεται να κινδυνεύει για την ώρα αφού απέχει 6 βαθμούς από την “καυτή ζώνη”.

Αντιθέτως, “καίγεται” για βαθμούς ο Παναιτωλικός ο οποίος φιγουράρει μόνος στην τελευταία θέση της κατάταξης και ψάχνει απεγνωσμένα μια νίκη που θα του δώσει μια ανάσα στη μάχη της παραμονής. Τη νίκη αυτή θα επιχειρήσει να πάρει στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης. Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” μπορεί να έχει συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς στις μέχρι στιγμής αγωνιστικές, αλλά σε συνδυασμό με τη συγκομιδή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, δε φαίνεται να κινδυνεύει προς το παρόν.

Τέλος, ο πρωτοπόρος και η καλύτερα ομάδα του ομίλου των πλέι άουτ, Βόλος υποδέχεται τον Πας Γιάννινα, σε ένα θεωρητικά αδιάφορο βαθμολογικά ματς αφού οι δύο ομάδες μοιράζονται τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με σημαντική διαφορά από τους υπόλοιπους αντιπάλους τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της σημερινής αγωνιστικής για τη μάχη της παραμονής:

ΟΦΗ-Ατρόμητος (15:00)
Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης (17:15)
Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30

 

Και η συνολική βαθμολογία των πλέι άουτ:

 

Επιμέλεια: Αλέκος Χρυσικόπουλος

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *