Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

Ματς «ζωής ή θανάτου» στη Superleague 2

Share

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η σημερινή (17/04) αυλαία της Superleague 2, με τη συνάντηση Λεβαδειακού και Ιωνικού (14:45 ΕΡΤ3) να ξεχωρίζει. Το πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας συμπληρώνουν τα παιχνίδια ΟΦ Ιεράπετρας-Ξάνθη και Διαγόρας-Τρίκαλα, που θα διεξαχθούν την ίδια ώρα.

Στη Λιβαδειά η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Ιωνικό. Οι Βοιωτοί του Τζιουζέπε Σανίνο θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους, μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας, και να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή. Από την άλλη η αρμάδα του Δημήτρη Σπανού, στοχεύει στη διατήρηση ή αύξηση της διαφοράς των πέντε βαθμών που έχει από τον Λεβαδειακό. Ο 51χρονος προπονητής είδε τους Ομάρ και Φάζο, να τίθενται ξανά στη διάθεσή του, αλλά θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Αναγνωστόπουλου, Σινγκ, Τιεντσέ, Μπονέτι και Κονέ.

Στις 14.45 θα διεξαχθεί, επίσης, στο Λασίθι, η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦ Ιεράπετρας και τη Ξάνθη. Οι Κρητικοί, στοχεύουν στη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στη 10η θέση. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ δεν έχει περιθώρια. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους Ακρίτες, που θα κληθούν να παραταχθούν χωρίς τους Παπάζογλου, Γκαρσία, Μπριλάντε και Στάθη.

Την ίδια ώρα στη Ρόδο, Διαγόρας και Τρίκαλα τίθενται αντιμέτωποι. Για τους γηπεδούχους υπάρχει μόνο η νίκη ως αποτέλεσμα, ώστε να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για είσοδο στα playoffs. Όσον αφορά τους Θεσσαλούς του Σούλη Παπαδόπουλου, που θα απουσιάσει από τον πάγκο τους για ένα ακόμα παιχνίδι, θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί των τελευταίων αγωνιστικών. Εκτός «κάδρου» βρίσκονται οι τιμωρημένοι Σταματής, Ελευθεριάδης, Νιάρος, Παπαγεωργιού και οι τραυματίες Ζώγκος, Κεχαγιάς.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *