Type to search

ΒΟΛΕΪ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΟΚ

Οι δηλώσεις των Κυπελλούχων Ελλάδος

Share

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Τάκης Φλώρος, η αρχηγός, Ευαγγελία Μερτέκη και η πασαδόρος Όλγα Βεργίδου, εκφράζουν τα συναισθήματά τους μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Τάκης Φλώρος:

«Είμαι Τουμπιώτης! Έπαιξα στον ΠΑΟΚ 6-7 χρόνια, άλλα τόσα προπονητής, η καρδιά μου είναι εδώ. Ένας τελικός δεν είναι ποτέ εύκολος. Δεν έχουμε παράδοση στο άθλημα και καταφέραμε ένα μικρό θαύμα. Μέσα σε 4 χρόνια φτιάξαμε ομάδα, πήγαμε Α1 και κατακτήσαμε το τρόπαιο με την βοήθεια του κ. Κώστα Αμοιρίδη. Ο ΠΑΟΚ έχει δυναμική και κόσμο, αν συνεχίσουμε να φέρνουμε νίκες θα παίξουμε και στο Παλατάκι, κι ο κόσμος θα είναι εκεί. Η νιότη δεν έχει ηλικία, νιώθω νέος, βράζω μέσα μου και θα συνεχίσω να προσφέρω όσο μπορώ στο ελληνικό βόλεϊ και τον ΠΑΟΚ».

Ευαγγελία Μερτέκη:

«Ονειρική χρονία έστω και στο τέλος, παρόλα όσα έχουν γίνει με τον κορονοϊό. Μία μας κλείνουν μία μας ανοίγουν. Τελικά παίξαμε στο κύπελλο, δικαιωθήκαμε και ήταν το τέλειο δώρο για μένα και την ομάδα. Είμαι χαρούμενη που πήρα τον πρώτο τίτλο της καριέρας μου με τον ΠΑΟΚ».

Όλγα Βεργίδου:

«Καταρχάς, συγχαρητήρια στην Θήρα. Μπράβο στα κορίτσια και το σταφ. Για μας είναι μια τεράστια δικαίωση το Κύπελλο φέτος, είχαμε δύσκολη χρονιά. Το κατακτήσαμε δίκαια. Είμαι χαρούμενη που επέστρεψα στην πατρίδα μου την Θεσσαλονική και συνδυάστηκε η επιστροφή μου με έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ. Είναι ώρα να το γιορτάσουμε και να το χαρούμε, αργότερα θα σκεφτούμε και την ανανέωση».

 

Επιμέλεια: Χάρης Ισαακίδης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *