Type to search

ΛΙΓΚ 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιλ – Μονπελιέ: Άλλος ένας “τελικός” με φόντο τον τίτλο

Share

Στην 33η στροφή της Ligue 1 η πρωτοπόρος Λιλ υποδέχεται σήμερα το βράδυ (10μ.μ ώρα Ελλάδος) την 8η Μονπελιέ, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει προβάδισμα 6 βαθμών στην μάχη του τίτλου.

Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ προέρχεται από νίκη στο ματς της προηγούμενης Παρασκευής στην έδρα της Μετς με σκορ 2-0 και θέλει να πετύχει την 3η συνεχόμενη νίκη της μετά από αυτή απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν στις 3 Απριλίου.

Το αποψινό ματς αναμένεται πολύ δύσκολο για τους γηπεδούχους, καθώς απέναντί τους θα βρουν μια σκληροτράχυλη ομάδα, η οποία αγνοεί την ήττα εδώ και 13 παιχνίδια, με τα 11 από αυτά να αφορούν το γαλλικό πρωτάθλημα (τα άλλα δύο ήταν για το κύπελλο).

Στα θετικά για τον Κριστόφ Γκαλτιέ η επιστροφή του Γιουσέφ Γιαζίτσι, ο οποίος ξεμπέρδεψε με την περιπέτεια του κορωνοϊού. Ο Τούρκος μέσος τη φετινή σεζόν αποδεικνύεται πολύ χρήσιμος για την ομάδα του και σε 26 συμμετοχές στο Γαλλικό πρωτάθλημα, μετράει 7 γκολ και 4 ασίστ. Επίσης, διαθέσιμος είναι και ο 1ος σκόρερ της ομάδας (10 γκολ) Τζόναθαν Ντέιβιντ, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο που τον ταλαιπωρούσε.

Πιθανές ενδεκάδες

Λιλ (Κριστόφ Γκαλτιέ): Μενιάν, Τσελίκ, Φόντε, Μπότμαν, Ρεϊνίλντο Μαντάβα, Ικονέ, Αντρέ, Σάντσες, Μπαμπά, Γιαζίτσι, Γιλμάζ

Μονπελιέ (Μισέλ Ντερ Ζακαριάν): Όμλιν, Σαμπιά, Χίλτον, Κονγκρέ, Ρίστιτς, Μολέ, Φερί, Σαβανιέ, Λαμπόρντ, Ντελόρ, Μαβιντίντι

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *