Type to search

Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Αλλαγές στο ρόστερ του στην Basket League.

Share

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις εκτός έδρας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το εξ αναβολής παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής. Πλέον οι πράσινοι στρέφουν το βλέμμα τους στις εγχώριες διοργανώσεις που στόχο έχουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου αντίστοιχα.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε Ηρακλή ΠΑΟΚ και Προμηθέα Πατρών αντίστοιχα για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα πρέπει εκ νέου να δηλώσουν τον Νεμάνια Νέντοβιτς στη λίστα με τους παίκτες που αγωνίζονται στην basket league.

Η διορία λήγει σήμερα και από ότι φαίνεται ότι ο Τι Τζέι Μπρέι θα είναι αυτός που θα μείνει εκτός λίστας. Ο τραυματισμός που έχει υποστεί στο δάχτυλο ο Αμερικάνος ήταν κάτι που τον άφησε αρκετά πίσω Καθώς αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές Μαΐου αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού πήραν την απόφαση να αφήσουν εκτός λίστας της Βasket League τον Μπρέι με τον Νέντοβιτς να παίρνει την θέση του στο πρωτάθλημα καθώς και τον Σέλβιν Μακ να συνεχίζει κανονικά να αγωνίζεται στις εγχώριες διοργανώσεις.

Επιμέλεια κειμένου: Τάσος Γκότσης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *