Type to search

Πρόκριση για Τσιτσιπά στους «4» του Μόντε Κάρλο Μάστερς

ΤΕΝΝΙΣ

Πρόκριση για Τσιτσιπά στους «4» του Μόντε Κάρλο Μάστερς

Share

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο Μάστερς παίζοντας μόνο το πρώτο σετ, αφού ο αντίπαλός του, Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φόκινα αποχώρησε από τον αγώνα λόγω τραυματισμού.

Η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αλεχάντρο Φόκινα ,νο58 της παγκόσμιας κατάταξης, στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο Μάστερς, δεν ολοκληρώθηκε. Ο Ισπανός χρειάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα λόγω τραυματισμού, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σετ που νικητή βρήκε τον Έλληνα πρωταθλητή με 7-5.

Ο Φόκινα ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό του και ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ με το σκορ να δείχνει 3-3. Παρά το πρόβλημά του όμως κατάφερε να κάνει μπρέικ στον Τσιτσιπά, ο οποίος απάντησε με το ίδιο νόμισμα και κρατώντας το σερβίς του έκανε το 5-4. Ο Ισπανός αντέδρασε με τον ίδιο τρόπο κάνοντας το 5-5, αλλά εύκολα ο Στέφανος κέρδισε τα άλλα δύο games. Φανερά στενοχωρημένος ο Αλεχάντρο Φόκινα ενημέρωσε πως δεν θα συνεχίσει τον αγώνα λόγω των ενοχλήσεων, αποχωρώντας άδοξα από το τουρνουά.

8 winners και 9 αβίαστα λάθη στο πρώτο και μοναδικό σετ για τον Έλληνα και νο5 της παγκόσμιας κατάταξης ,ενώ 15 και 23 αντίστοιχα για τον Ισπανό. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και ανταγωνιστικό που ίσως αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του Φόκινα να ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες.

Σημασία έχει πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα δώσει το παρόν στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο Μάστερς με αντίπαλο τον νικητή από τον σημερινό αγώνα μεταξύ Ντάνιελ Έβανς και Νταβίντ Γκοφέν.

 

 

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *