Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

Κάτοικος Φλωρεντίας ο Τζενάρο Γκατούζο.

Share

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες γύρω από το πρόσωπο του Γκατούζο πως αποχωρεί το ερχόμενο καλοκαίρι από την Νάπολι για να αναλάβει τους «βιόλα».

Ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο, έχει καταγωγή από την Καλαβρία (περιφέρεια της Ιταλίας στα νότια της χώρας), από όπου προέρχεται και ο 43χρονος τεχνικός. Ο Κομίσο έχει εκφράσει κατά το παρελθόν την επιθυμία του να φέρει τον «Ρίνο» στη Φλωρεντία και τώρα φαντάζει η πλέον ιδανική στιγμή, με τον ιδιοκτήτη των «βιόλα» να δίνει τα κλειδιά της ομάδας στον Γκατούζο και, παράλληλα, το ελεύθερο στην μεταγραφική περίοδο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ιταλός τεχνικός έχει απαντήσει θετικά στην προσφορά του συμπατριώτη του,  που περιλαμβάνει δύο χρόνια διάρκεια και απολαβές κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος. Με αυτόν τον τρόπο, ο Κομίσο επιθυμεί την είσοδο της ομάδας ξανά σε ευρωπαϊκή τροχιά έπειτα από την σεζόν 16/17, όπου αγωνιζόταν στο UEFA Europa League (αποκλεισμός από Γκλάντμπαχ στην φάση των 32).

Ο Τζενάρο Γκατούζο, λοιπόν, φαίνεται να αποχαιρετά την Νάπολι με την οποία κατέκτησε έναν τίτλο τη σεζόν 19/20, το κύπελλο Ιταλίας, επικρατώντας της Γιουβέντους στα πέναλτι με σκορ 4-2 και να κάνει το ταξίδι βόρεια προς την πόλη της Φλωρεντίας.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *