Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Εύκολα οι Μπακς τους λαβωμένους Χοκς στην επιστροφή Γιάννη

Share

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν στην επιστροφή του Γιάννη μετά από 6 αγώνες με 120-109  εκτός έδρας των Ατλάντα Χοκς που έμοιαζαν με νοσοκομείο, μετρώντας 6 απόντες.

Τα «ελάφια» εμφάνισαν κάτι σαν σύνδρομο από την αρχή ως το τέλος του ματς. Σπάνια άλλαζαν πάνω από 2 πάσες μόλις περνούσαν το κέντρο του γηπέδου, ενώ πολλές φορές έδειχναν σαν να τρέχουν να προλάβουν κάτι εκτελώντας βιαστικά κάτω από κακές προϋποθέσεις, χωρίς ευτυχώς να πληρώσουν εν τέλει καμία από τις δύο αυτές παραξενιές.

Στην πρώτη περίοδο είδαν τον Μπριν Φορμπς να ξεκινά άσχημα από την περιφέρεια, αλλά ο Μπρουκ Λόπεζ έδινε λύσεις, όπως και οι Πατ Κόνατον και Τζεφ Τιγκ από τον πάγκο. Στην αντίπερα όχθη ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ήταν η κύρια απειλή των «γερακιών».

Ένα σερί 13-0 στην δεύτερη περίοδο ήταν η απάντηση στις «βόμβες» του Σέρβου και του Σόλομον Χιλ, με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο έχοντας ένα προβάδισμα 12 πόντων (64-52)

Στο δεύτερο μέρος άρχισαν να εμφανίζονται νέοι παράγοντες στο ματς για κάθε πλευρά. Ο Τρε Γιανγκ άρχισε δειλά δειλά να σκοράρει, όπως και οι Κρις Μίντλετον και Μπόμπι Πόρτις αντίστοιχα. Ο γκαρντ των Μπακς μάλιστα πέρασε τον Μάικλ Ρεντ και είναι πλέον μόνος δεύτερος στα τρίποντα στην ιστορία του συλλόγου με 1004 εύστοχα.

Όποτε η Ατλάντα είχε κάποιο ξέσπασμα το Μιλγουόκι απαντούσε με τη διαφορά να διατηρείται στα ίδια επίπεδα. Έτσι η τελευταία περίοδος απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα. Σημεία κλειδιά του παιχνιδιού ήταν τα 16 εύστοχα τρίποντα του συνόλου του Μάικ Μπουντενχόλτζερ και τα 13 παραπάνω ριμπάουντ (52 έναντι 39). Έτσι οι Μπακς έφτασαν τις 12 νίκες στα τελευταία 13 παιχνίδια κόντρα στους Χοκς και παρέμειναν 3οι στην ανατολική περιφέρεια με ρεκόρ 35-20, ενώ οι γηπεδούχοι 4οι με 30-26, νιώθοντας καυτή την ανάσα των Μπόστον Σέλτικς που βρίσκονται ακριβώς από κάτω τους με ίδιο ρεκόρ.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *