Type to search

ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Θρίαμβος» Νηρέα επί της ΑΕΚ – ελπίζει για «τετράδα»

Share

Με μια σπουδαία εμφάνιση ο Νηρέας «υπέταξε» την ΑΕΚ, νικώντας την στο Χαλάνδρι με 13-8, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 στο πόλο γυναικών, καταφέρνοντας να αυξήσει τις ελπίδες του για είσοδο στην «τετράδα».

Μια ΑΕΚ που χάθηκε μετά τα πρώτα 11 λεπτά της αναμέτρησης, δεν έγινε εμπόδιο της ανόδου του Νηρέα προς τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η «Ένωση» έμεινε έβδομη, ενώ αντίθετα η ομάδα του Χαλανδρίου, διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο της στην πρώτη «τετράδα» και συνεχίζει να καταδιώκει τον Εθνικό Πειραιά που βρίσκεται τρίτος.

Η αντίδραση της ΑΕΚ, που έφερε το παιχνίδι στο 4-4 στο 11′, δεν στάθηκε αρκετή. Οι «κιτρινόμαυρες» δεν μπόρεσαν να την εξαργυρώσουν και ο Νηρέας επικράτησε με άνεση στη συνέχεια, φτάνοντας στο 12-6 στο 24′, που αποτέλεσε και τη μεγαλύτερη διαφορά του αγώνα.

 

Σκορ οκταλέπτων: 2-2, 4-2, 6-2, 1-2

Ο Νηρέας Χαλανδρίου με προπονητή τον Ανέστη Πεσματζόγλου: Λάζαρη, Σ. Κοβάτσεβιτς, Μπογκατσένκο 1, Μαυρωτά, Κουτσάφτη, Α. Κοβάτσεβιτς, Ρουσσάκη, Πάτερου 3, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη 2, Αγγελίδη 1, Παναγιότι 1, Κάσσαρη 2, Νιαρχάκου 3, Κονταλέξη

Η ΑΕΚ με προπονήτρια την Κική Λιόση: Τσουρή, Δρένιου, Α. Λούδη 2, Ε. Λούδη, Πατερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου 3, Στρατιδάκη 2, Ζοφώλη 1, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Λαβί, Πανάρετου, Τσόπελα

 

Φάνης Τσοκανάς

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *