Type to search

ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Υγιής περίπατος του Ολυμπιακού στο «ντέρμπι»

Share

Με περίσσεια άνεση ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 17-3 του Εθνικού, μετατρέποντας το «κλασικό» ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Α1 στο πόλο γυναικών, σε «παράσταση» για έναν ρόλο. Ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας οι «ερυθρόλευκες» έχοντας το απόλυτο στις νίκες.

Σαρωτικός εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στο «Παπαστράτειο», μην αφήνοντας περιθώρια στον Εθνικό, που έμεινε στην τρίτη θέση. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, ώστε να γίνουν ανταγωνιστικές, οι «κυανόλευκες» δεν μπόρεσαν να «μπουν» ποτέ ουσιαστικά στο παιχνίδι και να ακολουθήσουν τους ξέφρενους ρυθμούς του Ολυμπιακού.

Δέκα «ερυθρόλευκες» κατάφεραν να σκοράρουν και να διατηρήσουν καθαρό προβάδισμα από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Το ημίχρονο έληξε στο 8-1, χωρίς να αλλάξει κάτι στο δεύτερο όπως μαρτυρά το τελικό 17-3, με τον Εθνικό να έχει, ωστόσο, το ελαφρυντικό, πως αγωνίστηκε με 12 παίκτριες, χωρίς τις Μπερίκου, Λογοθέτη, Καραμπέτσου και λογικά ήρθε η τρίτη ήττα στη σεζόν.

Σκορ οκταλέπτων: 0-5, 1-3, 0-3, 2-6

Ο Εθνικός με προπονητή τον Κώστα Φιτσανάκη: Σωτηρέλη, Ρακιντζή, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη, Μαμόγλου 2, Χατζηκυριακάκη 1, Πέττα, Δούλη, Μπιτσάκου, Γκότζια, Ζαφειράκη, Χέλμη

Ο Ολυμπιακός με προπονητή τον Χάρη Παυλίδη: Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Αβραμίδου, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου 4, Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Σταματοπούλου, Τορνάρου 1, Τριχά 2

 

Φάνης Τσοκανάς

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *