Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός για Άλεξ Τεσέιρα!

Share

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αποχώρησε από την κινέζικη Τζιανγκσού στις αρχές του έτους και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Μια επιλογή που έχουν στα υπόψιν τους στον Ολυμπιακό.

Μπορεί την μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε οι «Πειραιώτες» να επέλεξαν για αντικαταστάτη του Ντάνιελ Ποντένσε τον Μπρούμα, ωστόσο δεν ήταν η μοναδική επιλογή που εξέταζαν οι «ερυθρόλευκοι».

Στον Ολυμπιακό είχε πέσει στον τραπέζι και η πρόταση για τον 31χρονο δεξί μεσοεπιθετικό Άλεξ Τεσέιρα αλλά κατέληξαν στην επιλογή του Μπρούμα.

Οι λόγοι ήταν οικονομικοί. Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου είχε αξία 6 εκατομμυρίων ετησίως και αυτό το γεγονός «κόλλησε» την μεταγραφή του.

Ο Τεσέιρα έφτιαξε – απογείωσε το όνομά του αγωνιζόμενος για μια εξαετία (2010-16) με τη φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ (222 συμμετοχές – 89 γκολ). Τον Φεβρουάριο του ΄16 έφτασε μια ανάσα από τη Λίβερπουλ, ωστόσο η Σαχτάρ έκανε αποδεκτή πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ της Τζιανγκσού και απέκτησε τα δικαιώματά του.

Η θέληση του Βραζιλιάνου να επιστρέψει στα Ευρωπαϊκά δρώμενα είναι μεγάλη και ενδέχεται να ρίξει το κασέ του για την επίτευξη αυτού.

Δημήτρης Φεραδούρος

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *