Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Ο Σόλσκιερ υποστηρίζει πως το… υπερβολικό κόκκινο ευθύνεται για τις φετινές εντός έδρας γκέλες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Share

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εξήγηση για τα αρνητικά αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ την φετινή σεζόν φαίνεται πως έχει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο Όλντ Τράφορντ, η Γιουνάιτεντ έχασε τέσσερις αγώνες στο πρωτάθλημα, ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, και έχασε βαθμούς στα παιχνίδια εναντίον της Σοσιεδάδ και της Μίλαν για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δήλωσε ότι οι κόκκινες εμφανίσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους τελευταίους μήνες είχαν συγχωνευθεί με τις κόκκινες κερκίδες του Όλντ Τράφορντ και εμπόδιζαν τους παίκτες από το να δουν έναν συμπαίκτη τους στο «κλάσμα του δευτερολέπτου» που απαιτείται κατά τη διάρκεια των αγώνων. 

Τα γήπεδα έχουν παραμείνει άδεια μετά από την επανέναρξη του ποδοσφαίρου τον περασμένο Ιούνιο και στην έδρα των “κόκκινων διαβόλων” αποφασίστηκε να τοποθετηθεί ένα κόκκινο περιτύλιγμα γύρω από τις θέσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ο Σόλσκιερ όμως ανέπτυξε μια πρωτότυπη θεωρία σύμφωνα με την οποία η σύγκρουση αυτών των χρωμάτων με τις εμφανίσεις της ομάδας δημιουργούσαν πρόβλημα στους ποδοσφαιριστές και έτσι πάρθηκε η απόφαση να προστεθεί περισσότερο το μαύρο χρώμα σε εκείνα τα σημεία του γηπέδου.

«Θα δείτε πως αυτό έχει αλλάξει πλέον, οι πινακίδες δεν είναι κόκκινες από τις 2 Απριλίου και μετά, βάλαμε μαύρες» είπε πριν το ματς με την Γρανάδα, εξηγώντας ότι «είναι κάτι που ψάξαμε. Μερικοί παίκτες ανέφεραν πως στο δευτερόλεπτο που έπρεπε να αποφασίσουν πού θα στείλουν την μπάλα, το κόκκινο φόντο πίσω από τις κόκκινες φανέλες δημιουργούσε πρόβλημα».

Η δήλωση αυτή του Νορβηγού τεχνικού ήρθε μάλιστα μια ήμερα μετά από την 25η επέτειο του αγώνα όπου ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον διέταξε τους ποδοσφαιριστές του να αλλάξουν από γκρίζες εμφανίσεις σε μπλε με άσπρες ρίγες, όταν βρισκόντουσαν πίσω με 3-0 στο ημίχρονο κόντρα στην Σαουθάμπτον το 1996. Για την ιστορία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε τελικά σε εκείνο το παιχνίδι με 3-1.

Ηλίας Λιακόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *