Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερυθρός Αστέρας: Καμπάνα απο την UEFA για την ρατσιστική επίθεση στον Ιμπραχίμοβιτς

Share

Η ρατσιστική επίθεση απο τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα πρός τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, είχε ως αποτέλεσμα την τιμωρία των Σέρβων απο την UEFA, με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. 

Στις 18 Φεβρουαρίου ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχθηκε την Μίλαν στο Βελιγράδι για την φάση των ”32” του Europa League με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο με σκορ  2-2.

Όμως αυτό που είχε σημαδέχει εκέινον τον αγώνα ήταν το συμβάν της  ρατσιστικής επίθεσης που είχε δεχθεί ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο Σουηδός ο οποίος βρισκόταν στις εξέδρες και εβλέπε το ματς παρέα με τους υπόλοιπους αναπληρωματικούς της Μίλαν, δέχθηκε επίθεση απο τους οπαδούς της σερβικής ομάδας κυριώς λόγω των βοσνιακών ριζών του.

Ο Ερυθρός Αστέρας είχε καταδικάσει αμέσως το γεγονός με τοποθέτηση, η οποία μάλιστα κοινοποιήθηκε στα Σερβικα ΜΜΕ, με την UEFA πάντως να μην <<συγκινείται>> απο την συγγνώμη των ανθρώπων του Ερυθρού Αστέρα, και κατόπιν ερεύνας που πραγματοποιήσε τιμώρησε την σερβική ομάδα με αποκλεισμό της εδράς για τον επόμενο αγώνα σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μιχάλης Λυτρίβης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *