Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πρέσινγκ» της Παρί στον Νεϊμάρ για να υπογράψει ανανέωση

Share

Ο Πρόεδρος της Παρί Νασέρ Αλ Κελαϊφι δείχνει έτοιμος να προσφέρει νέο 6ετες συμβόλαιο στον Νειμάρ, με υψηλές αποδοχές ώστε ο Βραζιλιάνος σούπερ στάρ να παραμείνει κάτοικος Παρισού. 

Η Παρί Σεν Ζερμέν επι εποχή Μαουρίτσιο Ποτσετίνο παρουσιάζει μεγάλες φιλοδοξίες που φτάνουν φυσικά μέχρι την επιτεύξη του πολυπόθητου στόχου, που δεν είναι  άλλος από  την κατάκτηση του Champions league.

Για να καταφέρει να φτάσει σε μεγάλες επιτυχίες η ομάδα της Γαλλίας, πρέπει να έχει καποίους  που θα τραβήξουν και του υπόλοιπους  και θα βγούν μπροστά ως εγγυήτες αυτών των επιτυχιών.

Ένας απο αυτούς φυσικά είναι και ο Νειμάρ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί  εξαιρετικές εμαφανίσεις δείχνοντας πτυχές του τεράστιου ταλέντου του.

Αυτό το γνωρίζουν καλά οι διοικούντες της Παρί και αυτός είναι και ο λόγος που πιέζουν το Βραζιλιάνο σταρ να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Μάλιστα ο Νασέρ Αλ Κελαϊφι φέρεται να προτέινει νέο 6ετές συμβόλαιο στον Νειμάρ διατηρώντας μάλιστα τις πολύ υψηλές αποδόχες που έχει μέχρι τώρα.

Πάντως αν λάβουμε υπόψη την τελευταία δήλωση του Νειμάρ πως αισθάνεται καλύτερα απο ποτέ στο Παρίσι, τοτέ  σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

Μιχάλης Λυτρίβης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *