Type to search

ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Πρωτόγνωρη «αφλογιστία» Χάαλαντ λόγω Σίτι

Share
Το αμυντικό «τείχος» της Μάντσεστερ Σίτι, κατάφερε όχι απλά να περιορίσει τον Έρλιγκ Χάαλαντ, αλλά να «σπάσει» την εξαιρετική παράδοσή του στο Τσάμπιονς Λιγκ, που τον ήθελε να σκοράρει απέναντι σε κάθε ομάδα που συναντά και να μην μένει «άσφαιρος» σε δύο σερί παιχνίδια.
Από τις 17 Σεπτεμβρίου του 2019, όταν ο Νορβηγός επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του με τη Σάλτσμπουργκ, είναι η πρώτη φορά που δεν βρίσκει δίχτυα σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμα και στην έταιρη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το Γιουρόπα Λιγκ, δεν υπήρξαν δύο συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία να μην πετύχει τέρμα, από τον Ιούλιο του 2018, όταν και έκανε ντεμπούτο ως παίκτης της Μόλντε. Μάλιστα, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να γίνει η μόνη ομάδα την οποία συνάντησε και δεν παραβίασε την εστία της.
Μια «τρομακτική» παράδοση για έναν ποδοσφαιριστή μόλις 20 ετών «έσπασε», ωστόσο, παραμένει πρώτος σκόρερ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ με 10 γκολ. Κι αν τα στατιστικά και οι παραδόσεις δεν αρκούν, ο «διθύραμβος» του Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά τη χθεσινή (14/04) μεταξύ τους αναμέτρηση, αποδεικνύει πως ο νεαρός έχει κάτι το ξεχωριστό και βρίσκεται ακόμα στην αρχή:
Φάνης Τσοκανάς
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *